Ledendag Sint Jansklooster (WIJZIGINGEN)

Welkom op de ledendag op 30 oktober in Sint Jansklooster!

luchtfot De Wieden

Uitnodiging voor 30 oktober 2021 (MET WIJZIGINGEN cursief SINDS 28-10-21)

Wat fijn dat je lid bent van Natuurmonumenten, de vereniging van mensen met hart voor de natuur.

Als dank voor je steun nodigen we je graag uit in de natuur van De Wieden om kennis te maken, je persoonlijk te bedanken voor je lidmaatschap én om te horen wat we kunnen verbeteren. Uiteraard kun je ons die dag óók van alles vragen, want we vertellen niet alleen graag over ons werk, we vinden het ook belangrijk om uit te leggen waarom we bepaalde keuzes maken.

Op zaterdag 30 oktober ben je tussen 10.30 – 15.00 uur van harte welkom op de Ledendag bij Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster. Een speciale dag georganiseerd voor de leden van Natuurmonumenten uit Sint Jansklooster.

Onze boswachters verwelkomen en ontmoeten je graag op verschillende plekken rondom het bezoekerscentrum bij een informatiestand. Op diverse tijden organiseren we ook wandel- en vaartochten, met een medewerker van Natuurmonumenten of een vrijwillige natuurgids. Zo kunnen we elkaar persoonlijk ontmoeten. Voor de kinderen is er in en bij speelnatuur van alles te doen.

Kom je naar de ledendag zonder deel te willen nemen aan een tocht? Aanmelden is dan NIET nodig. Wel vragen we  je om je hond thuis te laten.

Aanmelden voor activiteiten

Voor deelname aan een vaar- of wandeltocht: maak hieronder een keuze voor de activiteit die je het meest aanspreekt en meld je aan. Aanmelden is noodzakelijk in verband met een maximum aantal mensen per groep. Geef bij de aanmelding het aantal personen op. Maak snel je keus, want ondanks dat we onze maximale capaciteit inzetten, geldt: vol = vol.

De actuele coronaregels worden gevolgd en we vragen je om in geval van coronagerelateerde klachten thuis te blijven.

Tocht met de open excursieboot

Tijdens deze vaarexcursie met de open boot vaart er een boswachter mee, die veel kan vertellen over de flora en fauna. 

Bij deze tocht zit je buiten. Houd rekening met de weersomstandigheden! KLIK IN DE KALENDER OP DE DATUM VOOR ALLE AFVAARTTIJDEN! Meld je hier aan.

Tocht met de ecoWaterbus

Op de ecoWaterbus vaart een boswachter mee die veel over het werk van Natuurmonumenten in De Wieden kan vertellen, de thema's die er spelen en met welke uitdagingen we te maken hebben. 

Op de ecoWaterbus zit je binnen met een vaste zitplaats. KLIK IN DE KALENDER OP DE DATUM VOOR ALLE AFVAARTTIJDEN! Meld je hier aan 

Wandelen over het Vlonderpad (VERVALLEN)

Wat is er te zien in de dynamische natte natuur van De Wieden? Op het drijvende Vlonderpad loop je langs de verschillende soorten natuur die De Wieden rijk is, zoals een petgat, hooilandjes en moerasbos en hoe deze natuur ontstaan is. Natuurgidsen staan klaar om je te ontvangen. Zij hebben veel kennis over wat er rond het bezoekerscentrum te zien is.

 

 

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo