Ga direct naar inhoud

Vrijwillige groepscoördinator

Natuurgebied De Wieden maakt deel uit van Nationaal Park Weerribben-Wieden, een enorm meren- en moerasgebied in de Kop van Overijssel. Bijna 11.000 hectare waterrijke natuur waar je kunt varen, wandelen en fietsen. Op de grote meren kan het soms flink spoken, maar je vindt er ook stille wateren waar de wolkenlucht glansrijk in weerspiegelt.

Vrijwilligers werving

Werk op bijzondere plekken

In De Wieden willen we nog beter te vinden zijn door de bezoekers van het gebied. Op bijzondere plekken staan onze vrijwilligers klaar om tips te geven over de omgeving en mensen kennis te laten maken met het werk van Natuurmonumenten. Want waar kun je bezoekers beter uitnodigen de natuur te steunen en lid te worden dan midden in de natuur, bij het bezoekerscentrum of ergens in het veld? 

Wie zoeken wij?

We zoeken daarom een enthousiaste groepscoördinator die stevig in de schoenen staat. Hij/zij zorgt voor de motivatie, coördinatie en praktische aansturing van een groep vrijwilligers die zich bezighoudt met publiekscontact gericht op (leden)werving. Hij/zij is de schakel tussen de vrijwilligers van de groep en de vaste contactpersoon van Natuurmonumenten. Wij zorgen voor duidelijke informatie en bieden je trainingen om je kennis actueel te houden. Deze functie kost je ongeveer 2 tot 4 uur per week en wordt in overleg met onze boswachters communicatie & beleven ingevuld. Tijdens onze vrijblijvende online kennismakingsbijeenkomsten vertellen we je er graag meer over.

Wat bieden wij?

  • Werk op de mooiste plekken van het land
  • Een inwerkprogramma en diverse trainingen (passend bij jouw interesse en behoeften)
  • Een reiskosten vergoeding
  • Een vrijwilligerscontract incl. verzekering
  • Kleding passend bij je functie (in bruikleen)

Informatie en reactie

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar [email protected]

Na ontvangst van jouw reactie en de sluitingsdatum van de vacature, starten we eerst met vrijblijvende online kennismakingsbijeenkomsten, tijdens deze bijeenkomsten kom je erachter of deze vrijwilligersfunctie en Natuurmonumenten bij je past.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid