Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Op pad met kinderen

Warm Welkom in ’s-Graveland

Warm Welkom in ’s-Graveland

Waar

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Kosten
Kinderen
 • Normaal€ 1,50
 • LedenprijsGratis
 • Gratis
Activiteit

Warm Welkom in ’s-Graveland

Breng samen met de boswachters een toost uit op een mooi, nieuw natuurjaar! Kom op zondag 5 januari tussen 11.00 en 15.30 uur naar Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's-Graveland.

De boswachters trakteren alle grote en kleine wandelaars op een heerlijke kop warme chocolademelk. Voor deze activiteit hoef je je niet aan te melden. Kom gewoon naar Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek!

Warm Welkom winterse speurtocht.

Speciaal voor deze dag is de Warm Welkom winterse speurtocht uitgezet. Deze wandeling van een uur is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Onderweg beantwoord je vragen over de bosdieren en doe je allemaal leuke opdrachten. Aan het einde ga je marshmallows bakken boven een vuurtje en krijg je een verassing mee naar huis.

Sterrenwacht
Bij helder weer zal ook de sterrenwacht boven restaurant Brambergen geopend zijn tot 14:30.

Handig om te weten

 • Deze speurtocht is gratis voor kinderen van OERRR.
 • Natuurmonumenten leden mogen één kind gratis meenemen.
 • Je kan tussen 11.00 en 15.00 uur starten met de speurtocht.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
 • Noordereinde 54b, 1243 JJ ’s-Graveland (NH)
 • (035) 656 3080
 • [email protected]
 • Vanaf de A2 (Amsterdam-Utrecht) Neem de afslag Hilversum. Ga linksaf onder het viaduct door en volg deze weg richting Hilversum (N201). Na ongeveer 8 km neem je bij de stoplichten afslag ’s-Graveland. Je rijdt rechtdoor ’s-Graveland in. Je rijdt nu op het Zuidereinde. Bij de kruising met stoplichten ga je rechtdoor. Je rijdt nu op het Noordereinde (het bezoekerscentrum staat bij de kruising al aangegeven op de ANWB-borden). Na ongeveer 1 km ligt het bezoekerscentrum aan je rechterhand. Vanaf de A1 (uit de richting Amsterdam) Neem de afslag Blaricum/Huizen. Aan het einde van de afrit steek je de weg over. Je rijdt nu op de Amersfoortsestraatweg (parallel aan de A1). Bij de stoplichten volg je de afslag Bussum/’s-Graveland. Deze weg (Ceintuurbaan) rij je helemaal uit tot de volgende afslag ’s-Graveland. Bij de tweede stoplichten neem je de afslag Amsterdam/’s-Graveland/Weesp, je rijdt nu op de Franse Kampweg. Deze weg volg je tot de stoplichten bij de afslag ’s-Graveland. Sla linksaf het Noordereinde op. Na ongeveer 1 km ligt het bezoekerscentrum aan je linkerhand.

logo