Kerstvakantie Special Kids

Je vervelen tijdens de Kerstvakantie is nergens voor nodig. We zetten gezellige, Kerstachtige, winterse en andere natuur-doe-dingen voor je op een rij.

meisje tussen takken spar

Waar heb je zin in? Onze ideeën voor jou op een rij. Voor binnen én buiten.

Knutselen

Je eigen kerstverlichting knutselen? Of een kerstboompje maken van natuurspullen? Zoveel te doen! Kijk hier voor alle Knutseltips. Of maak jij een vet vogelfeest en help je de vogels de winter door?

Naar buiten!

De Lammervennenroute vanaf boshuis Venkraai of de Groot Speijckroute vanaf Bezoekerscentrum Oisterwijk zijn geschikt voor gezinnen en natuurlijk vol ontdekplezier. De Groot Speijckroute is trouwens goed geschikt voor het rijden met buggy of rolstoel. En duh: gewoon lekker spelen in het bos natuurlijk! Er is ALTIJD wat te beleven en ontdekken in de natuur. 

Vergeet niet onze agenda te bekijken voor activiteiten met de boswachter. Je vindt deze op de homepage van Bezoekerscentrum Oisterwijk.

Kleuren Kleuren Kleuren

Kleurplaat 1 (sneeuwpop in het bos)

Kleurplaat 2 (kerstboom in het bos - oudere kinderen)

Kleurplaat 3 (vogels op winterse takken)

Pak je OERRRkaarten erbij

Ben jij lid van OERRR? Dan heb je misschien al een mooie verzameling kaarten thuis. Pak ze er eens bij en je krijgt inspiratie om de natuur te ontdekken of een handje te helpen. De nieuwe kaarten voor de winter helpen je verschillende sterren te vinden. Nu het zo vroeg donker is: wat kun jij vinden?

Doe ons de groeten op Facebook

En: wat ga je doen? Check op Facebook in bij Bezoekerscentrum Oisterwijk en laat het ons weten. We zijn ook stiknieuwsgierig en willen wel een foto van jouw wandeling, kleurplaat of knutselwerk. Fijne vakantie!

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen
  • Van Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk (NB)
  • (013) 591 50 00
  • Vanuit Den Bosch Neem vanaf de N65 Den Bosch - Tilburg de afslag Oisterwijk/Moergestel. Ga bij de tweede rotonde linksaf (Burg. Vogelslaan). Bij de 2e rotonde rechtsaf (Koningsvaren). Volg nu de bordjes 'Natuurmonumenten' of 'Recreatievoorziening'. Vanuit Eindhoven Neem vanaf de A59 Eindhoven - Tilburg de afslag Moergestel. Volg Oisterwijk. Bij de eerste rotonde in Oisterwijk rechtsaf (Burg. Vogelslaan). Bij de 2e rotonde rechtsaf (Koningsvaren). Volg nu de bordjes 'Natuurmonumenten' of 'Recreatievoorziening'. Vanuit Oirschot Neem vanuit Oirschot de weg Oirschot-Oisterwijk (Oirschotse Baan). Volg in Oisterwijk de bordjes 'Natuurmonumenten'.

logo