Ga direct naar inhoud

Overnachten in kasteel Hackfort in de Achterhoek

Overnacht als een baron of barones op het verrassende landgoed in de Achterhoek. Je kunt er zelfs logeren met je hele familie of je vrienden. Vanuit het kasteel wandel langs het koetshuis en de watermolen zo het parkbos in. Boek nu je verblijf in deze bijzondere vakantiewoning. De vijf suites zijn afzonderlijk of tezamen te boeken.

Kasteel Hackfort in de Achterhoek met bloeiende krokussen.

Overnachting in kasteel Hackfort

Altijd al willen overnachten in een kasteel? Dat kan! Kasteel Hackfort in de Achterhoek is ingericht met maar liefst vijf vakantiesuites. Boek je de bruidssuite voor 2 personen of een suite voor 4? Of ben je met een grotere groep en huur je alle suites tezamen, inclusief de gemeenschappelijke keuken en eetkamer, voor 18 personen? 

Het kasteel stamt uit de 14e eeuw maar is van alle gemakken voorzien. Het heeft:

  • 4 suites voor ieder 4 personen (twee slaapkamers)
  • 1 (bruids)suite voor 2 personen
  • een naastgelegen brasserie
  • terras met tuinmeubelen
  • gemeenschappelijke keuken (bij huur van alle suites)
  • gemeenschappelijke eetkamer (bij huur van alle suites)

 

Eropuit om en rond het kasteel

Rond het kasteel ligt het landgoed Hackfort met een koetshuis, parkbos, een watermolen, boomgaarden en boerderijen. Wandel de route die je langs alle hoogtepunten van dit landschap voert. Je waant je zo in vroeger tijden als baron of barones van dit veelzijdige landgoed. 

Volop bedrijvigheid

In en rondom het kasteel is meer bedrijvigheid dan alleen de vakantiesuites. Van mei tot en met augustus kunnen bezoekers "Dwalen door de kelder" in het kasteel op zaterdagmiddagen, in de grote zaal een bruiloft voltrokken wordt of een cultureel evenement zoals een klassiek concert plaatsvindt. Ook kan het zijn dat er op het landgoed natuurwerkzaamheden worden gedaan. Vlak bij het kasteel, in het voormalige koetshuis, bevindt zich restaurant Keuken van Hackfort, een ideale uitvalsbasis voor een heerlijk kopje koffie, een lunch of een sfeervol diner (bekijk de site voor actuele openingstijden). 

Uiteraard proberen wij alle activiteiten op het terrein zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Wij doen ons best je zo goed mogelijk te informeren over geplande activiteiten tijdens uw verblijf. 

Boek nu een overnachting in Kasteel Hackfort 

Kom tot rust met een overnachting in kasteel Hackfort. In verschillende gebieden van Natuurmonumenten kun je vakantiewoningen huren van Buitenleven Vakanties. Buitenleven Vakanties is een samenwerking van verschillende natuurbeheerders, waaronder Natuurmonumenten. Deze vakantiewoningen zijn altijd rustig gelegen. Kies bijvoorbeeld voor een monumentale boerderij, een eco lodge of een landhuis.

Boek nu een overnachting in kasteel Hackfort via Buitenleven Vakanties.
 

Kasteel Hackfort in het bos in De Achterhoek
Eetkamer van Kasteel Hackfort in De Achterhoek

Huur je alle suites, dan kun je ook terecht in de gemeenschappelijke eetkamer en keuken

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid