Ga direct naar inhoud

Koop bij de boer - Zeeland

Door producten te kopen van boeren met oog en hart voor meer biodiversiteit, steun je de boer, natuur en landschap in jouw buurt. Met deze boeren werken we samen.

Fleckvieh/Angus

Biologische Angusfokkerij Poelzicht ('s-Heer Abtskerke)

Heerlijk Angusvlees van het erf van René en Christine de Wilde. De runderen grazen in natuurgebied de Zwaakse Weel. Maak een mooie wandeling en wie weet zie je ze staan. 

Ook andere producten verkrijgbaar zoals biologische kip, biologische eieren en biologische Searoop.  Info over de boerderij: angusfokkerijpoelzicht.nl of koop de producten op andere locaties.

De Kok Herefords

Boer de Kok verkoopt natuurrundvlees aan huis, waarvan de herefords grazen in de Zwaakse Weel en Bloemdijken van Zuid-Beveland. Hier is het heerlijk wandelen en fietsen met kronkeldijkjes en een kleinschalig landschap: dekokherefords.nl

De Zeeuwse Heerlijkheid

De Zeeuwse Heerlijkheid heeft een webshop met natuurvlees van Schotse Hooglanders die grazen in de Inlaag en het Sloebos van Natuurmonumenten. Sta oog in oog met ze tijdens een wandeling of fietstocht! De hooglanders zorgen dat het gebied goed bijgehouden wordt met ruimte voor struweel, kruiden en bloemen: dezeeuwseheerlijkheid.nl

Meer lezen

Lees meer over ons werk samen met boeren en wat je verder kunt doen.