Vakantiepark Stroombroek in de Achterhoek

Geniet van de omgeving met oerbossen, middeleeuwse dorpjes, kastelen en landerijen. Vakantiepark Stroombroek ligt in De Achterhoek, vlakbij de grens met Duitsland en in de buurt bij Doetinchem.Wandel of fiets overdag in natuurgebied Bergherbos en kom ‘s avonds tot rust op het terras aan het water. Boek nu met ledenvoordeel: tot € 50 extra korting!

Landal Stroombroek

Bungalow in het bos

Het vakantiepark ligt bij het oerbos en aan een recreatieplas waar je kunt zwemmen en varen of zelfs waterskiën. De huisjes zijn voor 2 tot 6 personen. Bij het park zit een wellnesscentrum, gasten mogen hier gratis gebruikmaken van de sauna’s. Op het vakantiepark is een overdekt zwembad met peuterbad, een escaperoom, bowlingbaan en een indoor speeltuin. 

Kastelen en loopgraven

In de omgeving zijn nog veel sporen van het verleden. In natuurgebied Bergherbos vind je stuwwallen uit de IJstijd, een motte uit het jaar 1000 en loopgraven uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Hier kun je wandelen, fietsen en mountainbiken. Er is ook een buggyroute en een familieroute en spannende excursies voor jong en oud. Nog niet uitgekeken? Ontdek het gebied waar het Bergherbos onderdeel van is: Montferland. Voor de sportieve avonturiers is hier een uitdagende mountainbikeroute.  

Boek nu met € 50 korting bij Landal GreenParks

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. Leden van Natuurmonumenten krijgen tot € 50,- extra korting op een verblijf bij alle Landal GreenParks. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. 

Boek nu met € 50 ledenkorting je verblijf bij Landal

Nog geen lid? Meld je nu aan als lid van Natuurmonumenten en geniet ook van de korting! 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo