Ga direct naar inhoud

Scholenprogramma Brunssummerheide 2023-2024

Beleef met de hele klas de natuur van de Brunssummerheide, samen met de begeleiding door onze enthousiaste en ervaren scholengidsen. Leren tot je groen ziet!

schoolexcursie

Eigentijds programma met kerndoelen

Het scholenprogramma voor 2023 – 2024 met avontuurlijke buitenprogramma’s voor basisschoolleerlingen is weer beschikbaar.

Voor elke groep van de basisschool is zijn een zestal verschillende programma's met uitdagende educatie vol natuurbeleving ontwikkeld. Dit jaar is er ook een nieuw programma: Speuren naar Sporen!

Leerlingen komen op een spannende, leuke, grappige of avontuurlijke manier meer te weten over de natuur. De excursies besteden aandacht aan de erkende Kerndoelen uit het onderwijs. Deze staan volledig in het programmaboekje verder toegelicht.

Het schoolprogramma wordt uitgevoerd door een team van enthousiaste, erkende schoolgidsen.

Benieuwd naar het aanbod voor komend schooljaar? Download hier het programmaboekje met het scholenprogramma 2023 - 2024

Praktische informatie

Aanmelden

Download hier het inschrijfformulier, per jaargroep in te vullen

Problemen met downloaden? Vraag dan het inschrijfformulier op via [email protected] . Gebruik dit mailadres ook voor het inzenden van de ingevulde inschrijfformulieren. Je ontvangt tijdig een bevestigingsmail met de ingeplande activiteiten.

Vragen, aanpassingen etc.? Neem dan even contact met ons op.

Tarieven

Deelnamekosten per groep (max. 30 kinderen) bedragen € 80,- per excursie. Deelnamekosten per extra kind bedragen €2,50 per kind. Betaling vindt achteraf plaats. Je ontvangt daarvoor een factuur.

Inschrijven

Gebruik hiervoor het inschrijfformulier op deze weblink. Dit formulier vul je per jaargroep apart in. Stuur svp. alle ingevulde formulieren, voor de hele school tegelijk en uiterlijk voor 14 juli 2023, per mail naar: [email protected] . U ontvangt tijdig een bevestigingsmail met de ingeplande activiteiten.

De school is verantwoordelijk voor:

  • Goede en voldoende begeleiding
  • Het ordelijk verlopen van de activiteit
  • Geschikte kleding voor de leerlingen (stevige schoenen, regenpak)
  • Opruimen/meenemen van eigen afval
  • Aandacht voor tekencontrole bij de kinderen, na afloop.

Overig

Afmelden kan tot uiterlijk 13.00u op de dag voorafgaand aan de excursie. Wordt de activiteit later afgezegd, dan wordt de gereserveerde activiteit geheel in rekening gebracht. Benodigde materialen zijn dan namelijk al verzameld en de gidsen staan startklaar. Wij rekenen hierbij op uw begrip.

Bij voorspellingen van extreme weersomstandigheden kan een activiteit onverantwoord zijn. Neem dan z.s.m. contact op via: 045-5212522 of via: [email protected] om de reservering aan te passen. Regenbuien zien wij niet als een belemmering voor een geslaagde excursie!

Wees op tijd en laat kinderen vooraf op school naar toilet gaan.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid