Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

De nachtwachter

Waar

Heumensoord

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 10,00
  • Ledenprijs€ 7,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

De nachtwachter

Natuurmonumenten organiseert een bijzondere avondactiviteit voor volwassenen in Heumensoord. Durf jij samen met de nachtwachter het bos in?

Wanneer de schemer de bossen omhult begint de nachtwachter aan zijn ronde. Ga mee de nacht in en ontdek de verschillende geluiden en geuren van het bos, en beleef het met al je zintuigen. Stukje bij beetje neemt de nachtwachter je mee op deze bijzondere ontdekkingstocht in het donker. Na de tocht levert de Nachtwachter de deelnemers weer bij het startpunt af en gaat vervolgens terug de nacht in.

Handig om te weten:
Let op: deze activiteit is voor volwassenen. Zaklampen zijn tijdens de tocht natuurlijk uit den boze! Trek goed warme en donkere, niet krakende kleding aan. Stevige dichte schoenen zijn aan te bevelen. Alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn, dit vanwege de donkere en oneffen paden die belopen worden. Honden mogen helaas niet mee. 

Praktische informatie
Tijdens deze avond op 28 maart word je om 19.00 uur welkom geheten bij parkeerplaats van Heumensoord aan de Beukenlaan, ingang Nijmegen. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. De avond duurt tot 21.30 uur.  De activiteit gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Wil je ook mee? Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!  

Door jouw deelname aan deze excursie steun je het behoud van de natuur in Heumensoord.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Parkeerplaats Beukenlaan
  • Beukenlaan, Nijmegen (GD)
  • Facebook
  • Je vindt Heumensoord aan de zuidkant van Nijmegen; rijd via de Heyendaalseweg of de Sint Annastraat via de Scheidingsweg naar de parkeerplaats aan de Beukenlaan.

logo