Hardlopen

Kennismaking met trailrunning

Kennismaking met trailrunning

Waar

Heumensoord

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 12,50
  • Ledenprijs€ 8,75

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Kennismaking met trailrunning

Hou je van natuur? Ren je graag lange afstanden en ben je niet vies van smalle paadjes, zandheuvels en modder? Maak dan 2 oktober op deze fantastische manier kennis met trailrunnen in Heumensoord. 

Ga op pad met een ervaren trailrunner en krijg onderweg tips over het rennen op verschillend ondergronden, stijgen en dalen. 

Heb jij enige basisconditie maar vooral zin in een leuk en sportief, tweeënhalf uur durend avontuur? Ren dan 10 kilometer met ons mee door de prachtige natuur van het Landgoed. Uiteraard is er een verzorgde pauze. 

Praktische informatie
De boswachter van Natuurmonumenten neemt je om 10:00 uur mee vanaf de parkeerplaats aan de Beukenlaan in Heumensoord.  Graag een kwartier van tevoren aanwezig. De activiteit duurt tot ongeveer 12.30 uur. Er kunnen maximaal 10 mensen mee. Wil je ook mee? Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!

Door jouw deelname aan deze excursie steun je het behoud van de natuur in Heumensoord.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Parkeerplaats Beukenlaan
  • Beukenlaan, Nijmegen (GD)
  • Facebook
  • Je vindt Heumensoord aan de zuidkant van Nijmegen; rijd via de Heyendaalseweg of de Sint Annastraat via de Scheidingsweg naar de parkeerplaats aan de Beukenlaan.

logo