Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Op pad met kinderen

Mee met de schaapsherder van OERRR

Mee met de schaapsherder van OERRR

Waar

Heumensoord

Vertrekpunt
Kosten
Kinderen
  • Normaal€ 6,00
  • Ledenprijs€ 4,20
  • € 4,20

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Mee met de schaapsherder van OERRR

Word je helemaal blij als je bij toeval de schaapskudde treft in Heumensoord? Ga dan mee met de boswachter van OERRR en je ontmoet zeker de schaapsherder. De schapen, de commando’s van de herder en de honden die druk in de weer zijn om alles bij elkaar te houden: de schaapskudde verveel nooit!

Altijd al een schaapsherder aan het werk willen zien? Of nog leuker zelf willen proberen schapen te drijven. Hij zal je vertellen wat de schapen in ons gebied doen en natuurlijk laat hij zien hoe de honden en de schapen met elkaar werken. Ook mag je zelf aan de slag. Meld je dan snel aan want er is maar plek voor 20 kinderen.  

Tips van de boswachter
- Trek stevige wandelschoenen aan
- Draag kleding die passen bij het weer
- Graag een kwartier voor aanvang aanwezig, zodat de groep op tijd kan vertrekken.
- Honden zijn niet toegestaan tijdens deze wandeling.
- Controleer jezelf achteraf altijd op teken

Aanmelden
De tocht begint om 10.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar. Rond 12.30 uur is het weer afgelopen. Kinderen mogen alleen komen, maar als papa of mama het ook leuk vind mogen die uiteraard ook meekomen, maar dat hoeft niet. Zorg dat je warme kleding en stevige schoenen aan hebt. Honden mogen niet mee. Opgave is verplicht. Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen.

Door jouw deelname aan deze excursie steun je het behoud van de natuur in Heumensoord.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Parkeerplaats Beukenlaan
  • Beukenlaan, Nijmegen (GD)
  • Facebook
  • Je vindt Heumensoord aan de zuidkant van Nijmegen; rijd via de Heyendaalseweg of de Sint Annastraat via de Scheidingsweg naar de parkeerplaats aan de Beukenlaan.

logo