Ga direct naar inhoud

Vrijwillige groepscoördinator gezocht voor landgoed Haarzuilens

Voor onze vrijwillige publieksboswachters op landgoed Haarzuilens en de Kaapse Bossen zoeken wij een gastvrije, vrijwillige groepscoördinator. Ben jij gek op de natuur en houd je van coördineren, organiseren én samenwerken met de leukste vrijwilligers van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou!

publieksboswachter

Werk op bijzondere plekken

Op landgoed Haarzuilens en in de Kaapse Bossen bij Doorn willen we graag meer in contact komen met de bezoekers van onze natuurgebieden. Daarom staan straks op de mooiste plekken onze vrijwilligers klaar om tips te geven over de omgeving en mensen kennis te laten maken met het werk van Natuurmonumenten. Want waar kun je bezoekers beter uitnodigen de natuur te steunen en lid te worden dan midden in het bos, op de heide of in het veld? 

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste groepscoördinator die stevig in de schoenen staat. Hij/zij zorgt voor de motivatie, coördinatie en praktische aansturing van een groep vrijwilligers die zich bezighoudt met publiekscontact. Hij/zij is de schakel tussen de vrijwilligers van de groep en de vaste contactpersoon van Natuurmonumenten. Wij zorgen voor duidelijke informatie en bieden je trainingen om je kennis actueel te houden. Deze functie kost je 2 tot 4 uur per week en wordt in overleg met onze boswachters communicatie & beleven ingevuld. Tijdens onze vrijblijvende (online) kennismakingsbijeenkomsten vertellen we je er graag meer over.

Wat bieden wij?
  • Werk op de mooiste plekken van het land;
  • Een inwerkprogramma en diverse trainingen (passend bij jouw interesse en behoeften);
  • Een reiskostenvergoeding tot 50 kilometer per dag;
  • Een vrijwilligersovereenkomst inclusief verzekering;
  • Kleding passend bij je functie in bruikleen.

Meld je aan!

Heb je interesse of vragen? Stuur voor 23 januari 2023 een e-mailbericht naar Hannah Storck, boswachter Communicatie en Beleven op landgoed Haarzuilens. Je ontvangt uiterlijk na de kerstvakantie een bericht terug. Ook ontvang je een uitnodiging voor onze online kennismakingsbijeenkomst op maandagavond 30 januari. Met deze bijeenkomst ontdek je of Natuurmonumenten en/of dit vrijwilligerswerk bij je past. De tweede kennismakingsbijeenkomst wordt op een zondag in februari gepland. Dan gaan we samen op pad om het werkveld te verkennen. 

Goed om te weten

Naast een enthousiaste groepscoördinator zoeken wij ook versterking van ons team vrijwillige publieksboswachters. Lees hier meer.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Kantoor Utrecht, Landgoed Haarzuilens