Ga direct naar inhoud

Vakantiepark De Reeuwijkse Plassen in het Groene Hart

Waan je koning te rijk met een modern huis met eigen aanlegsteiger aan de Reeuwijkse Plassen. Vaar zo het water op of ga eropuit in de omgeving, een gebied die niet voor niets Het Groene Hart heet.

Landal De Reeuwijkse Plassen

Vakantiehuisje aan het water

Geniet van het moderne en hippe (en gloednieuwe!) vakantiepark De Reeuwijkse Plassen. Vanaf je eigen aanlegsteiger peddel of zeil je zo de Reeuwijkse plassen op. Als je moe en voldaan bent van het zeilen, roeien, of zwemmen kom je tot rust in de koffiebar of koel je af met een ijsje bij de ijssalon. De huisjes aan het water zijn voor 2 tot 20 personen geschikt en in comfort of luxe te huren. 

Vermaak in en op het vakantiepark

Vanaf het vakantiepark kun je niet alleen watersporten, je kunt ook spelen op de speelzolder of het natuurspeeleiland. Er is een overdekt zwembad met peuterbad. Je kunt ook talloze uitstapjes maken in de omgeving. Het Groene Hart heeft uitgestrekte natuur, karakteristieke boerderijen en steden als Gouda, Den Haag en Rotterdam zijn niet ver!  

Eropuit in Het Groene Hart 

Vlak bij de Reeuwijkse plassen ligt ook natuurgebied Nieuwkoopse Plassen, waar je heerlijk kunt varen. Het hele jaar kun je hier varen met de boswachter van Natuurmonumenten. Ga met de kinderen op watersafari en naar het onbewoonde eiland, of maak een boottocht bij zonsopkomst en zie en hoor de natuur ontwaken. 

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid