Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Salland

Projecten in Salland

 • Eerde 2020
  Project

  Eerde in 2020

  Landgoed Eerde is met haar kasteel, parkbos en coulissenlandschap een lust voor het oog. Maar het landgoed vertoont slijtage: in de statige lanen zijn gaten gevallen, de oorspronkelijke lijnen in de tuinontwerpen zijn vervaagd en zichtassen zijn verdwenen. Om te zorgen dat Eerde haar bijzondere uitstraling behoudt, is er nu werk aan de winkel.

 • Vreugderijkerwaard
  Project

  Natuurherstel Vreugderijkerwaard

  De Vreugderijkerwaard is een uiterwaard van de IJssel onder de rook van Zwolle. Vereniging Natuurmonumenten participeert hier in een omvangrijk natuurontwikkelingsproject. In de uiterwaard is een meestromende nevengeul, een soort bypass, voor de rivier aangelegd.

 • Restauratie Kasteel Eerde
  Project

  Kasteel Eerde in de steigers

  Kasteel Eerde bij het Overijsselse Ommen ademt de sfeer van de vroege achttiende eeuw. Nu staat het kasteel in de steigers. Zo kun je ook straks nog genieten van de adellijke grandeur.

 • logo