Vergaderen op Tiengemeten

Kom comfortabel vergaderen of een presentatie, cursus of training geven in het Landbouwmuseum. Ook een teamuitje of teambuilding is een optie. Informeer naar de mogelijkheden voor je arrangement op maat.

Ruimte en apparatuur

De vergaderruimte in de oude boerenschuur uit 1840 beschikt over een lange tafel, met 22 comfortabele stoelen. Je laptop sluit je gemakkelijk aan op het plasmascherm. Ook is er een flip-over aanwezig. 

Prijzen en beschikbaarheid

Je kunt de ruimte op alle dagen van de week huren. We stellen graag een arrangement samen dat aansluit op jouw wensen.

Catering

De catering in de vergaderruimte wordt volledig afgestemd op de wensen van jouw groep.

Teamuitje of teambuilding

Wil je na het vergaderen nog iets anders of extra's doen? Dat kan! Je kunt je dag uitbreiden met een teamuitje of met teambuilding. Natuurmonumenten werkt daartoe samen met Jaap de Vries van GroeneHartslag. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een teamuitje of teambuilding te boeken, dus zonder vergadering.  Het is ook mogelijk om je door een gids van Natuurmonumenten rond te laten leiden over het eiland. 

Contact

Voor alle informatie en boekingen, bel 0186 - 66 02 14 of mail naar [email protected].  

Bereikbaarheid

Natuureiland Tiengemeten is voor bezoekers alleen te voet per veerpont bereikbaar vanaf de haven Nieuwendijk 1, Zuid-Beijerland. Daar vind je een gratis parkeerterrein. Kijk hier voor de prijzen en tijden van de veerpont. Vanaf de haven op Tiengemeten is het een wandeling van ca. 500 meter naar de vergaderruimte.