Ga direct naar inhoud
Winkel

Winkel van Natuurmonumenten, Amersfoort

doorkijk winkel

De eerste winkel van Natuurmonumenten

Welkom in de natuurlijkste cadeauwinkel van Amersfoort, de winkel van Natuurmonumenten. Je vindt onze winkel direct naast het station van Amersfoort. Wandel vooral even binnen voor een vogelhuisje of een origineel cadeautje. Heb je vragen over natuur, routes of onze gebieden? We helpen je graag op weg!

Natuurmonumenten

Boswachter van dit gebied

Meer over Winkel van Natuurmonumenten, Amersfoort

Over de locatie

Waar vind je onze winkel?

Als je het Centraal station van Amersfoort verlaat, is de winkel van Natuurmonumenten niet te missen. Je vindt ons bij de ree op de sokkel. Kom binnen!

Welkom!

Je kunt bij ons terecht voor originele cadeaus, een uitgebreid assortiment nestkastjes, natuurboeken en -gidsen voor volwassenen en kinderen, verantwoorde knuffels en nog veel meer. We helpen je ook graag met vragen over de natuur en leuke tips voor een wandeling of fietstocht.

Duurzame gifts

Van insectenhuis tot vleermuiskast, van douchegel tot lippenbalsem, van knuffel tot vuurstarter, van ansichtkaart tot wandelroutekaart. Bij ons vind je een prachtig assortiment van duurzame cadeaus. Er is van alles te vinden, kom binnen en laat je verrassen.

Informatie over natuur

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 110.000 hectare natuur in Nederland. We maken ons sterk voor de natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland.

Heb je vragen over onze gebieden? Of wil je graag weten waar je op dit moment de mooiste wandeling kunt maken of een van onze prachtige speelnatuurgebieden kunt vinden? Loop gewoon binnen, we helpen je graag verder. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan hier aan. Je kunt natuurlijk ook lid worden in de winkel. Sluit je aan bij Natuurmonumenten, net als 922.000 andere natuurliefhebbers. Help mee en bescherm de natuur.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

Winkel van Natuurmonumenten

Nieuws

Direct naar

Winkel van Natuurmonumenten

Wat wij hier doen

Welkom bij Natuurmonumenten

In onze winkel vind je een mooi assortiment duurzame artikelen en kun je alles vragen over de natuur in Nederland. Loop bij ons binnen voor verrassende gifts. Met je aankoop steun je ook de natuur in Nederland. Wil je profiteren van extra ledenkorting op onze producten? Sluit je dan aan bij Natuurmonumenten, net als 922.000 andere natuurliefhebbers. Help mee en bescherm de natuur.

Word nu lid