Winkel

Winkel van Natuurmonumenten, Amersfoort

doorkijk winkel

De eerste winkel van Natuurmonumenten

Welkom in de natuurlijkste cadeauwinkel van Amersfoort, de winkel van Natuurmonumenten. Je vindt onze winkel direct naast het station van Amersfoort. Wandel vooral even binnen voor een origineel cadeautje of een kopje koffie van Anne & Max. Heb je vragen over natuur, routes of onze gebieden? We helpen je graag op weg!

Natuurmonumenten

Boswachter van dit gebied

Meer over Winkel van Natuurmonumenten
 • Nieuws
 • Routes
 • Over de locatie

  Waar vind je onze winkel?

  Als je het Centraal station van Amersfoort verlaat, is de winkel van Natuurmonumenten niet te missen. Je vindt ons bij de ree op de sokkel. Kom binnen!

  Welkom!

  Je kunt bij ons terecht voor originele cadeaus, een uitgebreid assortiment nestkastjes, natuurboeken en -gidsen voor volwassenen en kinderen, verantwoorde knuffels en nog veel meer. Neem voor onderweg een heerlijk kopje koffie met wat lekkers mee of neem het mee om thuis dat lekkere kopje thee te maken.  We helpen je ook graag met vragen over de natuur en leuke tips voor een wandeling of fietstocht.

  Duurzame gifts

  Van insectenhuis tot vleermuiskast, van douchegel tot lippenbalsem, van knuffel tot vuurstarter, van ansichtkaart tot wandelroutekaart. Bij ons vind je een prachtig assortiment van duurzame cadeaus. Er is van alles te vinden, kom binnen en laat je verrassen.

  Koffie, thee en lekkernijen

  Ook voor een lekkere kop koffie, thee en heerlijke lekkernijen van Anne&Max kun je bij ons terecht. Anne&Max staat al 15 jaar voor eerlijke, biologische producten met een bijzonder verhaal. Kernwaarden zijn open, eerlijk, zorgzaam, betrokken en respectvol. Kijk voor alle informatie op www.annemax.nl

  Informatie over natuur

  Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 110.000 hectare natuur in Nederland. We maken ons sterk voor de natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland.

  Heb je vragen over onze gebieden? Of wil je graag weten waar je op dit moment de mooiste wandeling kunt maken of een van onze prachtige speelnatuurgebieden kunt vinden? Loop gewoon binnen, we helpen je graag verder. 

  Ben je nog geen lid? Meld je dan hier aan. Je kunt natuurlijk ook lid worden in de winkel. Sluit je aan bij Natuurmonumenten, net als 880.000 andere natuurliefhebbers. Help mee en bescherm de natuur.

  Winkel van Natuurmonumenten

  De mooiste routes

 • Fietsen

  Fietsroute Rondje Coelhorst vanuit Amersfoort

  Vanaf het Stationsplein in Amersfoort verlaat je de levendige stad voor een afwisselende fietstocht langs de rivier de Eem. Geniet van de frisse polderwind en het boerenleven rondom het eeuwenoude landgoed Coelhorst. Langs de rand van Hoogland fiets je weer terug naar Amersfoort.

  • 13 km
 • Bezoekersinformatie

  Bereikbaarheid

  Winkel van Natuurmonumenten

  Nieuws van de boswachter

  Direct naar

  Winkel van Natuurmonumenten

  Wat wij hier doen

  Welkom bij Natuurmonumenten

  In onze winkel vind je een mooi assortiment duurzame artikelen en kun je alles vragen over de natuur in Nederland. Loop bij ons binnen voor verrassende gifts en heerlijke, koffie, thee en lekkernijen to go. Met je aankoop steun je ook de natuur in Nederland. Wil je profiteren van extra ledenkorting op onze producten? Sluit je dan aan bij Natuurmonumenten, net als 880.000 andere natuurliefhebbers. Help mee en bescherm de natuur.

  Word nu lid
  logo