Webinar bijwonen

Online lezing: Vogels in De Wieden

Online lezing: Vogels in De Wieden

Waar

Utrecht

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 7,50
  • Ledenprijs€ 5,25

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Online lezing: Vogels in De Wieden

Boswachter Ronald Messemaker is al veertig jaar fervent vogelaar. In zijn online lezing geeft hij je achtergronden van de veelzijdige vogelwereld van De Wieden, een fantastisch vogelparadijs in Overijssel. Je leert vogels herkennen en er komen bijzondere verhalen voorbij over de verschillende soorten die hun thuis hebben in De Wieden. 

Winactie

Onder alle aanmelders verloten wij 1 exemplaar van het boek ‘Avifauna van Nationaal Park Weerribben-Wieden’ geschreven door o.a. Ronald!

Reserveren 

Het ticket geeft je toegang tot de online lezing op dinsdag 3 mei om 19.30 uur. Ongeveer 4 uur voor aanvang van de lezing ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

Wil je ook met Ronald het gebied in? Boek dan hier je combiticket voor de lezing én een excursie op locatie:  https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/de-wieden/agenda/vogels-de-wieden-unieke-combi-online-lezing-excursie

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Online bijeenkomst
logo