Ga direct naar inhoud
Wandelen

Zintuiglijke waarnemingswandeling Dwingelderveld

Zintuiglijke waarnemingswandeling Dwingelderveld

Waar

Bezoekerscentrum Dwingelderveld

Kosten

Volwassen
  • Normaal: € 10,00
  • Ledenprijs: € 7,00
Activiteit

Zintuiglijke waarnemingswandeling Dwingelderveld

Een wandeling waarbij de zintuiglijke beleving naar de natuur voorop staat. Het leert je kijken, ruiken, voelen en luisteren naar de natuur.

Wandel mee met de gids en beleef het Dwingelderveld. Het is een wandeling waarbij we geen lange afstanden zullen afleggen. We gaan vertragen waarbij we je leren het kleine op te merken waar je anders hoogstwaarschijnlijk aan voorbij zou lopen. We gaan de zintuigen hun werk laten doen.

Vertragen is ontdekken!

  • Controleer jezelf op teken na een bezoek aan de natuur.
  • Honden mogen niet mee tijdens de excursie.
  • Draag geschikt schoeisel. Wij adviseren om in de natuur altijd dichte schoenen te dragen in verband met de veiligheid. 
  • Let op: om bij bezoekerscentrum Dwingelderveld te komen toets je in je navigatiesysteem het adres: Benderse 22, Ruinen in. Laat je niet navigeren door Google, want dan kom je vaak op een verkeerde locatie uit. 

 

Groepen en feestjes

Wil je met meer dan 8 personen deelnemen aan één van onze activiteiten? Doe dan een excursie op aanvraag. Voor een excursie met volwassenen en/of kinderen kun je hier contact met ons opnemen en voor een kinderfeestje kun je hier contact met ons opnemenLet op: aanmelden moet minimaal drie weken van te voren.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid