Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wandelen

Dauwtrappen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen

Dauwtrappen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen

Waar

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Kosten
Volwassen
 • Normaal€ 10,00
 • Ledenprijs€ 7,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Dauwtrappen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen

Ontwaak

Maak samen met onze boswachter een heerlijke wandeling tijdens het ontwaken van het bos. Zie hoe de lente zijn intrede doet en alles tot leven laat komen.

Deze excursie is gericht op volwassenen. Oudere kinderen zijn onder begeleiding van een volwassene welkom. Of laat je kinderen meedoen aan 'Vroeg uit de veren' voor kinderen van 9 tot 12 jaar terwijl jij lekker meegaat met de boswachter. Deze leuke en interessante OERRR activiteit over vogels bieden we namelijk gelijktijdig aan. Tickets daarvoor zijn apart verkrijgbaar op onze site www.nm.nl/bcoisterwijk.

Met je deelname steun je het werk van Natuurmonumenten.

Tips van de boswachter

 • Trek stevige wandelschoenen aan
 • Draag kleding die past bij het weer
 • Controleer jezelf achteraf altijd op teken

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen
 • Van Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk (NB)
 • (013) 591 50 00
 • Parkeerplaats Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en VennenVan Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk (NB)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen: Verlaat de parkeerplaats in het midden bij de gele borden en volg het verharde pad. Ga bij de Van Tienhovenlaan rechtdoor. De opgang naar het bezoekerscentrum bevindt zich na 150 meter voorbij de fietsenrekken aan de rechterhand.

logo