Ga direct naar inhoud

Slapen bij de Brabantse Vennen

Waar

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Kosten

Volwassen
 • Normaal€ 549,00
 • Ledenprijs€ 422,30
Activiteit

Slapen bij de Brabantse Vennen

Dit doen we niet vaak! Vorig jaar was deze onvergetelijke ervaring met luxe overnachting heel snel uitverkocht. Beleef een uitgebreid avond- en ochtendprogramma in de Oisterwijkse bossen en de Kampina met de boswachter en overnacht op een bijzondere plek in de natuur. U ontvangt 1 ticket dat geldig is voor 2 personen.

Een unieke belevenis

Beleef een onvergetelijke ervaring in de Oisterwijkse Bossen en vennen en de Kampina. Slapen doe je comfortabel in een knusse cottage in de bossen van Oisterwijk. Onze boswachters kennen de natuur hier als hun broekzak. ’s Avonds laat en in de vroege ochtend nemen ze je mee het natuurgebied in naar bijzondere plekjes. Dit bijzondere natuurweekend sluit je af met een uitgebreide excursie en luxe picknick midden op de Kampina (13.00 uur eindtijd).

Programma

Op vrijdagavond verzamelen we om 19.30 uur bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Oisterwijk (Groot Speijck) waar de boswachters ons onder het genot van koffie, thee en wat lekkers, vertellen over het gebied dat we gaan ontdekken. Na de lezing is het tijd voor een avondwandeling in het donkere bos van de Oisterwijkse bossen en Vennen. Het gebied is dan gesloten voor andere bezoekers. Tot slot vertrekken we richting onze bosrijke overnachtingsplek. Tijd om samen uit te rusten in je eigen knusse cottage midden in het groen.

Wanneer je de volgende ochtend gewekt wordt met een vogelconcert, maak je eerste een vroege tocht om de zonsopgang te bekijken. Bij terugkomst staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Daarna ga je op uitgebreide excursie door de Kampina langs speciale plekken. Dit bijzondere natuurweekend sluiten we af met een luxe picknick midden in de natuur, verzorgd door Groot Speijck. Soms komt een kudde koeien even kijken.

Een ticket is geldig voor 2 personen. De groep is maximaal 16 personen. 

Inclusief

 • Een interessante introductie van de boswachter met koffie, thee en wat lekkers.
 • Avondexcursie met de boswachters wanneer het bos is gesloten voor bezoekers.
 • Een overnachting in een comfortabele cottage (inclusief opgemaakte bedden, schoonmaak en toeristenbelasting).
 • Uitgebreid ontbijt met vogelconcert op de achtergrond.
 • Vroege ochtendwandeling om de zonsopgang te bekijken.
 • Uitgebreide excursie in het uitgestrekte natuurgebied Kampina
 • Lunch midden op de Kampina, verzorgd door Groot Speijck.

Wil je graag meer informatie over deze activiteit? Bel of mail gerust het Bezoekerscentrum in Oisterwijk: [email protected] / 013 591 5000. 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen