Ga direct naar inhoud
Honden niet toegestaan

Slapen bij de Brabantse Vennen

 • Honden niet toegestaan

Slapen bij de Brabantse Vennen

Waar

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Kosten

Volwassen
 • Normaal: € 680,00
 • Ledenprijs: € 476,00
Activiteit

Slapen bij de Brabantse Vennen

Elk jaar is deze onvergetelijke ervaring met luxe overnachting heel snel uitverkocht. Dit jaar inclusief 2e overnachting op eigen gelegenheid! Beleef een uitgebreid avond- en ochtendprogramma in de Oisterwijkse bossen en de Kampina met de boswachter en overnacht op een bijzondere plek in de natuur. Je boekt 1 ticket dat geldig is voor 2 personen.

De weekenden zijn 23/24 augustus, 13/14 september, 27/28 september en 11/12 oktober. Vind de boekdatum via de agenda hierboven.

Een unieke belevenis

Beleef een onvergetelijke ervaring in de Oisterwijkse Bossen en vennen en de Kampina. Slapen doe je comfortabel in een knusse cottage in de bossen van Oisterwijk. Onze boswachters kennen de natuur hier als hun broekzak. ’s Avonds laat en in de vroege ochtend nemen ze je mee het natuurgebied in naar bijzondere plekjes. Het gezamenlijke programma sluiten we op zaterdag rond 13.00 af met een uitgebreide excursie en luxe picknick midden op de Kampina. Daarna ligt de rest van het weekend nog voor je open want de tweede overnachting op eigen gelegenheid is inclusief.

Programma

Op vrijdagavond verzamelen we om 19.30 uur bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Oisterwijk (Groot Speijck) waar de boswachters ons onder het genot van koffie, thee en wat lekkers, vertellen over het gebied dat we gaan ontdekken. Na de lezing is het tijd voor een avondwandeling in het bos van de Oisterwijkse bossen en Vennen. Het gebied is dan gesloten voor andere bezoekers. Tot slot vertrekken we richting onze bosrijke overnachtingsplek. Tijd om samen uit te rusten in je eigen knusse cottage midden in het groen.

Wanneer je de volgende ochtend gewekt wordt met een vogelconcert, maak je eerste een vroege tocht om de zonsopgang te bekijken. Bij terugkomst staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Daarna ga je op uitgebreide excursie door de Kampina langs speciale plekken. We sluiten de zaterdag af met een luxe picknick midden op de Kampina, verzorgd door Groot Speijck. Soms komt een kudde koeien even kijken.  Daarna ligt de rest van het weekend nog heerlijk voor je open want je mag nog een nacht blijven op eigen gelegenheid (inbegrepen in de prijs).

Eén ticket is geldig voor 2 personen. De groep is maximaal 16 personen. 

Inclusief

 • Een interessante introductie van de boswachter met koffie, thee en wat lekkers bij Bezoekerscentrum Oisterwijk.
 • Avondexcursie met de boswachters.
 • 2 overnachtingen in een comfortabele cottage (inclusief opgemaakte bedden, schoonmaak en toeristenbelasting).
 • Uitgebreid ontbijt met vogelconcert op de achtergrond na de eerste nacht. Let op: de 2e nacht is exclusief ontbijt (wel los bij te boeken).
 • Vroege ochtendwandeling met de boswachters om de zonsopgang te bekijken.
 • Uitgebreide excursie in het uitgestrekte natuurgebied Kampina.
 • Lunch midden op de Kampina, verzorgd door Groot Speijck.

Het begeleide programma eindigt dus op zaterdag om 13.00 uur. Vanaf dan ben je heerlijk vogelvrij en blijf je op eigen gelegenheid een 2e nacht op je slaapplek in het bos.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over deze activiteit? Bel of mail gerust het Bezoekerscentrum in Oisterwijk: [email protected] / 013 591 5000

Een paar weken voorafgaand aan het weekend ontvang je op tijd een uitgebreide mail met praktische informatie.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

 • Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen