Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Enthousiaste vrijwilliger ‘werving en promotie’ gezocht voor Bezoekerscentrum Oisterwijk

25 januari 2020 | Hanneke van de Rakt

Het bezoekerscentrum is voor Natuurmonumenten de uitgelezen plaats om in contact te treden met natuurliefhebbers en bezoekers. Het werven van nieuwe leden en donateurs is naast het geven van informatie een belangrijke doelstelling voor de bezoekerscentra. Vind jij het leuk om op enthousiaste manier Natuurmonumenten onder de aandacht te brengen en onze gasten te vragen om het werk van Natuurmonumenten te steunen? Lees dan verder.

bezoekerscentrum Oisterwijk

Op drukke zondagen en tijdens evenementen sta jij paraat om mensen te informeren over Natuurmonumenten. Je bent gastheer/-vrouw en vertelt over het werk van Natuurmonumenten. Vanzelfsprekend vraag je ook aan onze gasten of ze dit werk willen steunen en motiveer je hen om bij te dragen. Bekijk de vacature.

Hanneke van de Rakt
logo