Ga direct naar inhoud

Langer dan één dag op Tiengemeten

Als de laatste pont is overgevaren en alleen de bewoners overblijven op het natuureiland, is het écht stil. Je geniet hier in alle rust van de vogels die op zoek gaan naar een slaapplek, de ondergaande zon en het vrije eilandgevoel. Hier kom je middenin de natuur compleet tot rust! Onder de foto lees je de mogelijkheden.

Sluiswachterswoning Tiengemeten

Boek een Buitenleven Vakantiewoning

Op Tiengemeten zijn deze vakantiewoningen te boeken voor een weekend, midweek of een week:

Sluiswachterwoning (5 personen) met drie slaapkamers. Deze woning heeft een speciale geschiedenis

Nicolehoeve (8 personen) met vier slaapkamers. 

Laurettehoeve (12 personen) met 6 slaapkamers. 

Kom naar de Castaway locatie van Tiny Parks (kamperen & herberg) 

Wil je een nachtje slapen op het natuureiland? Helemaal op de oostpunt, middenin de Oude Polder en met uitzicht op het Haringvliet. Kamperen op Tiengemeten is terug naar de natuur. Lekker met een tentje, geen stroom maar wel sanitair. En genieten van vogelgeluiden en pikdonkere nachten! Bezoek de site van Tiny Parks voor de mogelijkheden 

Blijf slapen op onze mini pop-up camping van OERRR op Tiengemeten (in juli & augustus)

Wat normaal niet mag, mag dit jaar wel; kamperen op speelnatuur Tiengemeten. Speciaal in juli & augustus opent speelnatuur de deuren. Je komt samen met je ouders 1 of 2 nachtjes naar het eiland en zet daar jullie eigen meegebrachte tent neer op 1 van de unieke plekjes midden op speelnatuur. Op deze pagina lees je alles over onze unieke camping en hoe je zo een mooie plek kunt boeken. Wees er wel snel bij, we hebben maar beperkte plek!