Teambuilding in de natuur bij Ackerdijkse Plassen

Zoek je een bijzondere locatie voor een leuke teamactiviteit of teambuilding in de natuur? Kom dan naar het Rotterdams platteland, gelegen tussen Rotterdam, Delft en Den Haag!

Laarzen

Natuurmonumenten werkt samen met Jaap de Vries van GroeneHartslag om in overleg met jou een leuke dag op maat te regelen. Dit kan op twee locaties op het Rotterdams platteland:

Combineer je vergadering op één van deze locaties met een speciale teamactiviteit in de natuur tijdens een vergaderdag, georganiseerd en gefaciliteerd door GroeneHartslag.

Wat is GroeneHartslag?

GroeneHartslag coacht succesvol mensen, teams en organisaties. Dat gebeurt op verschillende niveau's: van een actieve teamactiviteit tot coaching vanuit de dieptepsychologie. Natuurbeleving staat steeds centraal. Want zowel fysieke activiteit als training van de geest zijn effectiever als ze in de natuur plaatsvinden.

Vergaderbreak in de natuur

Voor een verfrissende werkonderbreking nodigen wij je graag uit voor een speciale activiteit tijdens een vergaderdag. Ons activiteitenaanbod richt zich vooral op outdoor doe- en beleefactiviteiten met ontmoeten en verbinden als motto. De deskundige outdoorinstructeur regelt de facilitaire en spelbegeleidende ondersteuning bij de activiteiten, inclusief planning, materiaal, instructies aan deelnemers, logistiek en veiligheid.

Meer informatie over het teamspiritarrangement >>

Vergaderboerderij Ackerdijkse Plassen

Vergaderboerderij Ackerdijkse Plassen

Teambuilding

Bij teambuilding is het vermaak en de beleving - net als bij teamactiviteiten - zeker zo belangrijk. We werken met duidelijke (leer-)doelen en oefenen met voor het werk belangrijke vaardigheden. Het team gaat aan de slag met verschillende activiteiten en werkvormen, met een unieke coachingmethode als basis dat leidt naar meer begrip voor elkaar en verbetering van de sfeer. Uiteraard doen we dit alles zoveel mogelijk buiten, in de vrije natuur.

Voor teambuilding bij de Ackerdijkse Plassen zijn er drie mogelijkheden:

  1. Uit de waan van de dag. Breng lichaam en geest in balans. Leer afstand nemen en integreer bewust rust in het team, want rust is een partner van het werk!
  2. Over de streep. Ga verder dan het dagelijkse praatje bij de koffieautomaat. Leer elkaar beter kennen met gesprekken over verleden en achtergrond. Respect, vertrouwen en begrip voor elkaar leidt uiteindelijk tot een betere samenwerking. 
  3. Luisteren, bouwen en vertrouwen.

Meer weten? Neem vooral contact op! 

Bekijk hier de vergadermogelijkheden in vergaderboerderij Ackerdijkse Plassen. Voor informatie en boekingen kun je terecht bij Ine van Druten (locatiemanager/gastvrouw Ackerdijkse Plassen).

Je krijgt van ons een routebeschrijving toegestuurd.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo