Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Kasteeldomein de Cauberg bij Valkenburg

Vertoef bovenop de Cauberg op loopafstand van pittoresk Valkenburg. Het vakantiepark Landal Kasteeldomein de Cauberg is de perfecte startplaats voor fiets- en wandelroutes door natuurgebied Genhoes en langs kastelen.

Landal Kastdeeldomein De Cauberg

Vakantiepark op de heuvel

Bovenop de Cauberg ligt dit vakantiepark met mooie villa’s en luxe appartementen. Met een stevige wandeling ben je zo in het gezellige Valkenburg en kun je naar de mergelgrotten of genieten van een dagje in de Thermae 2000. Of ga de uitdaging aan en beklim de wielerberg van Nederland! 

Fietsen en wandelen bij de Cauberg

Niet alleen voor wielrenners is de omgeving van de Cauberg een walhalla. Ook een ontspannen fietstocht is hier goed mogelijk. Wandelaars kunnen hun hart ophalen met de prachtige routes. Wandel bijvoorbeeld langs de kastelen van de Geul. Of wandel rond Valkenburg langs de kluizen; eenmanskloosters met een kapel. 

Kastelen en bossen

Vlak bij het vakantiepark Kasteeldomein De Cauberg ligt natuurgebied Genhoes. Hier staan maar liefst twee kastelen, een kluis en kun je archeologische vondsten uit de steentijd bekijken. Maar natuurlijk is er vooral veel natuur te vinden! De Geul stroomt al duizenden jaren door het gebied en heeft zijn sporen achtergelaten. Door de rijke kalkgrond bloeien er tweehonderd soorten bloemen!

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid