Vakantiepark Waterparc Veluwemeer in Flevoland

Geniet van alle soorten watersport op vakantiepark Waterparc Veluwemeer in Oostelijk Flevoland. Het park ligt direct aan het meer en grenst aan het Harderbos. Beleef wilde wandelingen op de Avonturenroute en vaar met de boswachter in een fluisterboot.

Landal Waterparc Veluwemeer

Varen op vakantie

Op vakantie met eigen boot? Of lekker een bootje huren en vanuit je bungalow het Veluwemeer op varen? Op vakantiepark Waterparc Veluwemeer kan het! Dit park ligt direct aan het water en heeft een jachthaven. Vanuit hier vaar je zo door naar het Markermeer en het IJsselmeer. Of ga een stuk wandelen in het Avonturenbos bij Zeewolde, of pak de auto voor een dagje Walibi of het Dolfinarium. Genoeg te doen! 

Watersport op het vakantiepark

Vakantiepark Waterparc Veluwemeer heeft zowel villa’s als appartementen, van 2 tot 22 persoons. De accommodaties zijn comfort, luxe of extra luxe. Op het terrein zijn verschillende eetgelegenheden, is een overdekt zwembad met peuterbad en een openluchtzwembad. Er is ook een zeil- en surfschool en je kunt er vissen, waterskiën, boten huren en windsurfen. 

Eropuit in het Harderbos

Geniet niet alleen van de natuur op het water, want vlak achter het vakantiepark ligt het Harderbos. Door de vruchtbare klei is het jonge bos snel dichtgegroeid tot een groen avonturenbos. Hier kun je bevers tegen het lijf lopen, ijsvogels spotten en het gezang van de nachtegaal aanhoren. Door dit bos loopt de Avonturenroute, met trekpontje, wiebelbrug en een uitkijktoren. Nog niet uitgeraasd? Ga dan nog even naar de speelnatuur! En als je na de wilde wandeling behoefte hebt aan wat rust: ga met de boswachter mee in een fluisterboot het Veluwemeer op

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo