Ga direct naar inhoud
Eten en drinken

Slotplaatsfestival

  • Geschikt voor rolstoel

Slotplaatsfestival

Waar

Landgoed De Slotplaats

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
Kinderen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
Activiteit

Slotplaatsfestival

Een bruisende dag voor het hele gezin!

Op de groene markt rondom het iconische landhuis De Slotplaats kun je deze dag heerlijk struinen langs kraampjes vol oude en nieuwe ambacht en vakmanschap. Alles duurzaam en van dichtbij. In het Bos van Knoop blaas je vervolgens eventjes uit voor de theatervoorstelling rondom onze 'poppestien', gebaseerd op het televisieprogramma De Rijdende Rechter.

Tijdens korte natuurexpedities speur je naar paddenstoelen en diersporen en hoor je verhalen over de herfst en de winterslaap. Ondertussen kunnen de jonge boswachters in de dop volop speuren, spelen en knutselen bij de OERRR activiteiten. Enne, vergeet niet om schone kleren mee te nemen en laarzen te dragen, want vies worden mag!

Natuurlijk proef je gedurende de hele dag wáár je eet. In het restaurant De Slotplaats of bij de foodtruck geniet je van biologische lekkernijen van lokale boeren en leveranciers of van het landgoed zelf!

Komen jullie ook?

Het Slotplaatsfestival vindt op zondag 30 oktober plaats op landgoed De Slotplaats in Bakkeveen en duurt van 11:00 tot 16:00 uur. Toegang is gratis. Voor sommige activiteiten moet worden betaald.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Parkeerplaats Foarwurker Wei