Ga direct naar inhoud

Tai chi op De Slotplaats

Waar

Landgoed De Slotplaats

Kosten

Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
Activiteit

Tai chi op De Slotplaats

Maak kennis met tai chi in de achtertuin van restaurant De Slotplaats. Op deze prachtige locatie staat na afloop een kopje thee of koffie voor je klaar met een speciale lekkernij. 
Let op: deze activiteit kost € 22,50 per persoon. Je kunt je aanmelden via: www.deslotplaatsbakkeveen.nl

Bewegen in slow motion

Tai chi lijkt op beweging in slow motion, maar het is veel meer. Je leert bewegen met aandacht voor je lichaam. Zo ga je zuinig om met je energie, krijg je minder slijtage en blijf je langer jong. En het is gewoon heel leuk om te doen.

Interessant voor alle niveaus

De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Heb je ervaring met tai chi, dan krijg je speciale aandachtspunten, zodat het ook voor jou interessant is. Elke week doen we iets anders, dus kom gerust nog een keer. Mocht het regenen, dan gaan we naar binnen. 

Nagenieten in de voormalige slotboerderij 

Na afloop staat er thee en koffie met wat lekkers voor je klaar in het prachtige restaurant van landgoed De Slotplaats. Deze voormalige slotboerderij heeft een eeuwenoude historie.

Praktische informatie en aanmelden

  • Trek soepele kleren aan.
  • Draag soepele schoenen of ga lekker blootsvoets.
  • De lessen duren van 10:00 tot 11:15 uur en vinden in juni op zondag plaats, in juli en augustus op woensdag en in september weer op zondag. 
  • Klik voor meer informatie over yin yoga bij Dyn Dao.
  • De tai-chi kost € 22,50 per persoon. Je kunt je voor deze activiteit aanmelden via de website van restaurant De Slotplaats: www.deslotplaatsbakkeveen.nl

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid