Ga direct naar inhoud

Buren-inloopavond op landgoed Haarzuilens op dinsdag 9 mei

Welkom op de buren-inloopavond op dinsdag 9 mei op het erf van Hoeve Wielrevelt op landgoed Haarzuilens. De koffie staat klaar tussen 18:30 uur en 21:00 uur. Lees hier meer of meld je aan voor één van de excursies.

Landgoed Haarzuilens, wandelen in het Wielrevelt

Als bewoner of directe buur van het landgoed ben je betrokken bij het werk van Natuurmonumenten. We laten graag zien wie de boswachters achter het logo van Natuurmonumenten zijn en waar we ons voor inzetten op het landgoed. Dit doen we niet alleen. Daarom zijn we trots dat ook Moestuin de Haar, Plattelandswinkel De Haarse Gaard, Lekker Landgoed van het voedselbos en Hoeve Wielrevelt aanwezig zijn om te vertellen over hun werk op het landgoed. Een mooi moment om elkaar te ontmoeten en een praatje te maken. De koffie staat klaar tussen18:30 uur en 21:00 uur.

Aanmelden excursies 

Om 19:00 uur en 19:30 uur starten een aantal excursies. Fiets of wandel je mee? Per excursie is er plek voor een beperkt aantal deelnemers. Meld je dus snel aan. 

Aanmelden informatieavond

Aanmelden voor alleen de informatieavond is niet nodig.

Parkeren fiets

Kom je op de fiets? Parkeer je fiets in de fietsenstalling bij de ingang van de Speelnatuur van OERRR. Aan de achterzijde van Gasterij Wielrevelt is een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Parkeren auto

Parkeer de auto op de grote parkeerplaats aan de Thematerweg, naast Geertje’s Hoeve. Leden van Natuurmonumenten rijden gratis uit met de ledenpas. Geen lid? Vraag dan een uitrijkaart bij één van de boswachters.

Vragen 

Bel (030) 23 03 700 of mail naar [email protected].