Word lid
Wandelen

Skeelerroute in Midden-Delfland

Skeelerroute in Midden-Delfland

27.8 km

Waar

Zuid-Holland

Wandelen

Skeelerroute in Midden-Delfland

Kan het idealer: zoevend door een land van vogels en bloemen werken aan billen, benen en buik? Bijkletsen bij koffie in een verrassend nieuw tentje én genieten van rust en ruimte dichtbij de stad. Een hemel vol luchten, sloten als lijnen door het land, kwakende kikkers en groot genot: skeeleren door Midden-Delfland!

De route bestaat uit twee lussen die onderling te koppelen zijn tot een route van 20,3 km. Als extra een heen-en-weertje naar de Nieuwe Waterweg. Onderstaand de gehele route. De bewegwijzering is volgens het knooppuntensysteem.

Hoe ver ga jij?

De route bestaat uit twee lussen van respectievelijk 9,2 en 11,1 km plus eventueel een heen-en-weertje van 9 km. Zodat je zelf kunt bepalen hoe ver je – letterlijk en figuurlijk – gaat.

Let wel op: Het wegdek is op enkele plaatsen hobbelig of gescheurd door boomwortels en verzakkingen. Ook op- en afritten bij bruggetjes kunnen oneffen zijn.

Volg de fietsknooppunten

De skeelerroute volgt het fietsknooppuntensysteem. Houd de volgende knooppunten aan: 74-71-39-34-33-66-39-41

Je start bij paviljoen de Krabbeplas en gaat naar fietsknooppunt 74. Let op! Vlak voor kpt 74 boomwortels onder de weg.

Praktische informatie

Bereikbaarheid

  • START

Startpunt

Vlietlanden, paviljoen De Krabbeplas: Toon op kaart

Aanrijdroute openbaar vervoer

Bus 556 vanaf NS Vlaardingen-oost of Vlaardingen-west. Uitstappen Dirk de Derdelaan in Vlaardingen. Vandaar 20 min lopen.

De route

 Startpunt

27.8 km

Skeelerroute in Midden-Delfland