Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Dieren spotten

Ga mee naar de Schotse Hooglanders

Ga mee naar de Schotse Hooglanders

Waar

Mookerheide

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 12,50
  • Ledenprijs€ 8,75
Kinderen
  • Normaal€ 6,25
  • Ledenprijs€ 4,38
  • € 4,38

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Ga mee naar de Schotse Hooglanders

Op de Mookerheide lopen de grazers van Natuurmonumenten. Schotse hooglanders zorgen er voor dat de begroeiing kort blijft, het hele jaar door lopen de dieren in het veld. De kuddebeheerder neemt een kijkje of de dieren in orde zijn.

Dit van dichtbij meemaken? De Schotse hooglanders zien en uitgebreid uitleg krijgen over het effect van grazers op de natuur? Ga dan mee naar de Schotse Hooglanders!

Praktische informatie
Tijdens deze middag word je om 14:00 uur welkom geheten op de parkeerplaats bij het Jachtslot. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. De middag duurt tot 16:30 uur. Er kunnen maximaal 8 personen mee. Deelname kost 8,75 per persoon, niet-leden betalen 12,50 per persoon. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!

Door jouw deelname aan deze excursie steun je het behoud van de natuur op Landgoed Mookerheide.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo