Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Varen

Fotograferen en varen op het Naardermeer

Fotograferen en varen op het Naardermeer

Waar

Naardermeer

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 30,00
  • Ledenprijs€ 25,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Fotograferen en varen op het Naardermeer

Maak een boottocht op het Naardermeer en ontdek onderweg hoe je de mooiste foto's maakt van het prachtige landschap en de natuur.

Varen met de fluisterboot

Vanaf Gasterij Stadzigt varen we met een open fluisterboot door het natuurgebied Naardermeer. Tijdens deze boottocht ligt de nadruk op landschaps- en macrofotografie. Met je eigen camera ontdek je hoe je de natuur en het landschap van het Naardermeer in beeld brengt. De schipper is zelf een ervaren amateurfotograaf en neemt ruim de tijd voor uitleg. Zo ontdek je hoe je het prachtige natuurgebied vast kan leggen in beeld en ga je met je camera vol natuurfoto's naar huis!

Afhankelijk van de tijd in het jaar varen we naar de aalscholverkolonie of de historische eendenkooi van het Naardermeer.

Faciliteiten voor minder validen

De boot is niet geschikt voor mensen met een rolstoel.

Handig om te weten

  • Neem anti-muggenmiddel mee!
  • Draag bedekkende kleding en controleer jezelf op teken, na een activiteit in de natuur.
  • Tijdens deze workshop varen we met een open boot. Neem daarom warme kleding en/of regenkleding mee.
  • Vergeet je camera en/of verrekijker niet!
logo