Ga direct naar inhoud

Zeiltocht terug naar Lauwersoog

Waar

Nationaal Park Schiermonnikoog

Vertrekpunt

    Schiermonnikoog, Veerdam

    Veerweg
    9166 SL Schiermonnikoog

Kosten

Volwassen
  • Normaal: € 39,00
  • Ledenprijs: € 39,00
Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal: € 23,00
  • Ledenprijs: € 23,00
Activiteit

Zeiltocht terug naar Lauwersoog

Ontdek de adembenemende overtocht van Schiermonnikoog naar Lauwersoog en laat je betoveren door de schoonheid van het Waddengebied. Stap aan boord van de klipper Willem Jacob en geniet van een sportieve ervaring terwijl je de prachtige natuurlijke omgeving verkent. Deze duurzame tocht biedt een perfecte afsluiting van je vakantie op Schiermonnikoog, met een ontspannen reis van slechts 2 uur terug naar het vasteland. Ervaar de rust en sereniteit van het zeilen terwijl je huiswaarts vaart en laat je verwonderen door de vergezichten langs de kustlijn.

Aan boord staan koffie en thee klaar bij ontvangst en zijn gratis. Andere drankjes zijn verkrijgbaar tegen een vergoeding. Je mag helpen bij het hijsen van de zeilen (graag zelfs) maar je mag ook kijken hoe anderen dat doen. Voor de veiligheid van onze jonge avonturiers: kinderen tot en met 12 jaar dienen een zwemvest aan dek te dragen. Geen zorgen, deze zijn aan boord beschikbaar. Mochten de weersomstandigheden daartoe aanleiding geven, dan zijn er ook zwemvesten voor de ouderen. Het is handig om gemakkelijk zittende schoenen te dragen en een regenjas en zonnebril bij de hand te houden. 

Er kunnen maximaal 39 gasten mee aan boord en 15 fietsen. Wil je een fiets meenemen aan boord, neem dan even contact met op met de Eilandhopper. Kinderen van 0 tot 2 jaar gaan gratis mee, onder toezicht van een ouder. Het schip ligt aan de veerdam waar ook de “normale” veerdienst aankomt en vertrekt.

Meer informatie vind u op: https://eilandhopper.nl/nl/informatie/

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid