Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Landgoed De Hellendoornse Berg op de Sallandse Heuvelrug

Vanaf vakantiepark Landgoed de Hellendoornse Berg wandel je zo de heidevelden van de Sallandse Heuvelrug op of maak je een fietstocht bij Erve de Pas. Op een steenworp afstand ligt Avonturenpark Hellendoorn. Er is zoveel te doen dat je niet meer naar huis wil!

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Vakantiepark voor een actieve vakantie

Rustig wandelen met de kinderen of stevig de Sallandse Heuvelrug beklimmen. Ontspannen fietsen of actief mountainbiken - vanaf Landgoed de Hellendoornse Berg kan het allemaal. Op het vakantiepark kun je ook zwemmen in het overdekte zwembad, ravotten in de speeltuin of zelfs een potje bowlen. Met vijf minuten rijden ben je in Avonturenpark Hellendoorn! Het is onmogelijk je op dit vakantiepark te vervelen. 

Mountainbiken in Hellendoorn

De mountainbike-liefhebbers zitten goed op vakantiepark Landgoed De Hellendoornse Berg, want het parcours bij Hellendoorn is uitgeroepen tot de beste van Nederland. Maar ook voor een ontspannen fietstocht is het gebied zeer geschikt. De route over de Sallandse Heuvelrug is zeer de moeite waard, zeker als de heide in volle bloei staat!

Bezoekerscentrum Erve de Pas

Op tien minuten fietsen van het vakantiepark ligt Erve de Pas. Hier kun je heerlijk eten en drinken, ravotten in de Speelnatuur van OERRR, en op excursie met de boswachter. Dit is ook het startpunt van routes in De Sprengenberg, waar je de sprookjesachtige Palthetoren kunt bewonderen. 

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid