Webinar

Online lezing over roofvogels

Online lezing over roofvogels

Waar

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 7,50
  • Ledenprijs€ 5,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Online lezing over roofvogels

Sylvia is een echte roofvogelkenner en werkt al jaren aan het inventariseren van roofvogels. Daarnaast is ze excursieleider in verschillende natuurgebieden van Natuurmonumenten.

In ongeveer anderhalf uur neemt Sylvia je mee in een informatief verhaal over deze gevleugelde roofdieren die aan de top van de voedselketen staan.

Hoe reserveer je een plekje?
Boek een ticket voor deze interessante online lezing op woensdagavond 28 april om 19.30 uur. De kosten voor deze lezing zijn € 5,- voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden. Aanmelden kan via deze site.

Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen
  • Van Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk (NB)
  • (013) 591 50 00
  • Vanuit Den Bosch Neem vanaf de N65 Den Bosch - Tilburg de afslag Oisterwijk/Moergestel. Ga bij de tweede rotonde linksaf (Burg. Vogelslaan). Bij de 2e rotonde rechtsaf (Koningsvaren). Volg nu de bordjes 'Natuurmonumenten' of 'Recreatievoorziening'. Vanuit Eindhoven Neem vanaf de A59 Eindhoven - Tilburg de afslag Moergestel. Volg Oisterwijk. Bij de eerste rotonde in Oisterwijk rechtsaf (Burg. Vogelslaan). Bij de 2e rotonde rechtsaf (Koningsvaren). Volg nu de bordjes 'Natuurmonumenten' of 'Recreatievoorziening'. Vanuit Oirschot Neem vanuit Oirschot de weg Oirschot-Oisterwijk (Oirschotse Baan). Volg in Oisterwijk de bordjes 'Natuurmonumenten'.

logo