Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Bedrijfsuitje in de Brabantse natuur

Wil je met collega's een unieke wandeling organiseren? Ga samen met een ervaren gids op pad en laat je verrassen door de prachtige natuur dicht bij huis!

eekhoorn

Op zoek naar een leuk uitje met collega's? Ga eens op pad met een boswachter in de Brabantse natuur. Leuk als teamuitje, maar ook als onderbreking van een heidag of vergadering in onze schitterende vergaderlocatie!

Samen met Bezoekerscentrum Oisterwijk kun je de excursie op maat samenstellen. Meestal duurt een tocht 1,5 - 2 uur. We verzorgen bedrijfsuitjes in de Oisterwijkse Bossen en Vennen, Kampina, Loonse en Drunense Duinen en Huis ter Heide.

Tip: combineer de wandeling met een heerlijke lunch bij Groot Speijck!

Neem voor alle mogelijkheden contact op met het bezoekerscentrum, via (013) 591 5000 of via de mail: [email protected]. Het liefst ontvangen we je verzoek uiterlijk 3 weken van tevoren.

De kosten voor een bedrijfsuitje zijn:
€ 160,00 per groep t/m 15 personen voor leden
€ 185,00 per groep t/m 15 personen voor niet-leden*

Voor beide geldt: € 10,00 p.p. extra bij meer dan 15 personen

logo