Nieuws van de boswachter

OERRR Bushcamp: kom slapen onder de sterren in het Oisterwijkse Bos!

21 juni 2018 | Anneloek van Lieshout

Droom jij van slapen onder de sterren? In de nacht van 21 op 22 juli is dat mogelijk in het Oisterwijkse bos bij Bezoekerscentrum Oisterwijk!

OERRR Bushcamp

Droom jij van slapen onder de sterren? In de nacht van 21 op 22 juli is dat mogelijk in het Oisterwijkse bos bij Bezoekerscentrum Oisterwijk!

Vorig jaar organiseerden wij deze unieke belevenis voor het eerst. En met groot succes! Zes gezinnen durfden het avontuur in de natuur aan en hebben genoten. Bekijk de foto's van vorig jaar.

Wat gaan we doen?

Nadat je jouw tentje hebt opgezet, trekken we gezamenlijk het bos in. We gaan op zoek naar sprokkelhout voor het vuur en kruiden voor onze zelfgemaakte thee.

In het donkere bos zie je 's nachts veel meer sterren dan in het dorp of de stad. Hopelijk is het een heldere nacht en zien we ontelbare sterren in verschillende kleuren! Astronomische Vereniging WEGA vertelt ons alles over wat er aan de nachtelijke hemel te zien is.

Van al die frisse lucht, kun je heerlijk slapen! Moe geworden van de fijne avond, kruipen we onze slaapzak in.

De volgende dag gaan we vroeg uit de veren voor Qi gong! Dat zijn Chinese bewegingsoefeningen die goed zijn voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Eenmaal wakker en fit door de Qi gong, sluiten we af met een heerlijk pannenkoekenontbijt.

Doe jij dit jaar ook mee? Schrijf je snel in want er zijn maar 20 plekken.

 

Anneloek
Anneloek van Lieshout
logo