Ga direct naar inhoud
Natuur & horeca

Jachtslot Mookerheide

  • Eten en drinken
  • Restaurant
  • Café
  • Vergaderen
Jachtslot Mookerheide

Welkom bij Jachtslot Mookerheide

Wees van harte welkom in het indrukwekkende jachtslot op Landgoed Mookerheide. Geniet van een kopje koffie of thee, een lekker lunch, gezellige borrel of culinair diner. Ook voor privébijeenkomsten of zakelijke evenementen ben je van harte welkom bij Jachtslot Mookerheide.

Meer over Jachtslot Mookerheide
 • Vergaderen
 • Reserveren
 • Routes
 • Agenda
 • Over de locatie

  Op een prachtige plek in de Nederlandse natuur vind je Landgoed Mookerheide. Op het landgoed staat het unieke jugendstil jachtslot, met daarin de horeca Jachtslot Mookerheide, een fantastisch restaurant voor iedereen. Wees welkom voor koffie met gebak, een korte ontmoeting, een goed glas bier of om heerlijk te tafelen.

  Gezellig en voor iedereen.

  De getalenteerde chefs creëren smaakvolle gerechten met passie en vakmanschap. Ze maken gebruik van verse, hoogwaardige ingrediënten om een unieke culinaire ervaring te bieden. Onze menu's variëren van heerlijke lunch en borrelgerechten tot uitgebreide 5-gangen arrangementen. Elk gerecht wordt met zorg bereid en prachtig gepresenteerd. Of het nu gaat om klassieke gerechten of verrassende culinaire creaties.

  Er is veel mogelijk op het Jachtslot

  Bijeenkomsten

  Jachtslot Mookerheide, de perfecte locatie voor bijzondere bijeenkomsten die gevierd en herdacht mogen worden. Of het nu gaat om een jubileum, een bruiloft of een herdenkingsdienst, het betoverende jachtslot biedt een unieke en sfeervolle omgeving om deze speciale momenten te vieren. 

  Optimaal genieten

  Roeland de Ridder: "Na jaren horeca-ervaring in de regio en vele boswandelingen op het landgoed, is het geweldig om ons werk en passie te combineren op deze unieke locatie.”

  Roeland en Sylvia de horecaexploitanten zijn expert op het gebied van hospitality en dienstverlening . Met het partnership  optimaliseren we de beleving op het landgoed.
   

  Jachtslot Horeca

  Bezoekersinformatie

  Bereikbaarheid

  Direct naar

  Jachtslot Mookerheide

  Wat wij hier doen

  Samen met Natuurmonumenten

  Het jachtslot staat uiteraard niet op zichzelf, het is onderdeel van Landgoed Mookerheide. Natuurmonumenten wil het gehele landgoed ontwikkelen tot een levendig landgoed waar historie, natuur en cultuur bij elkaar komen. Horeca is een belangrijk onderdeel in deze ontwikkeling op het landgoed maar ook in onze andere gebieden. Natuurmonumenten werkt in een aantal gebieden samen met de groenste horecagelegenheden van Nederland.

  HORECA EN NATUURMONUMENTEN