Ga direct naar inhoud
Natuur & horeca

Jachtslot Mookerheide

  • Eten en drinken
  • Restaurant
  • Café
  • Vergaderen
Restaurant Jachtslot Mookerheide

Welkom bij Jachtslot Mookerheide

Wees van harte welkom in het indrukwekkende Jachtslot op Landgoed Mookerheide. Hier wordt je ontvangen voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Ook voor privébijeenkomsten of zakelijke evenementen ben je van harte welkom bij het Jachtslot. Een uniek gebouw in een fantastische omgeving.

Meer over Jachtslot Mookerheide
 • Menu
 • Reserveren
 • Routes
 • Agenda
 • Over de locatie

  Geniet van het culinaire aanbod van het Jachtslot op alle momenten van de dag. Op een prachtige plek in de Nederlandse natuur vind je Landgoed Mookerheide. Op het landgoed staat Jachtslot Mookerheide, een fantastisch restaurant voor iedereen.  Wees welkom voor koffie met gebak, een korte ontmoeting, een goed glas bier of om heerlijk te tafelen. 

  Natuurmonumenten werkt nog volop aan de restauratie van het jachtslot De vleugel (oude kapel) is het eerste deel dat gereed is en zal nu worden ingericht als restaurant met terras op de begane grond en faciliteit voor zakelijke en feestelijke ontvangsten op de eerste verdieping. 

  Gezellig en voor iedereen.

  De getalenteerde chefs creëren smaakvolle gerechten met passie en vakmanschap. Ze maken gebruik van verse, hoogwaardige ingrediënten om een unieke culinaire ervaring te bieden. Onze menu's variëren van heerlijke lunch en borrelgerechten tot uitgebreide 5-gangen arrangementen. Elk gerecht wordt met zorg bereid en prachtig gepresenteerd. Of het nu gaat om klassieke gerechten of verrassende culinaire creaties.

  Er is veel mogelijk op het Jachtslot

  Bijeenkomsten

  Jachtslot Mookerheide, de perfecte locatie voor bijzondere bijeenkomsten die gevierd en herdacht mogen worden. Of het nu gaat om een jubileum, een bruiloft of een herdenkingsdienst, het betoverende jachtslot biedt een unieke en sfeervolle omgeving om deze speciale momenten te vieren. 

  Optimaal genieten

  “Roeland de Ridder; Na jaren horeca ervaring in de regio en vele boswandelingen op het landgoed, is het geweldig om ons werk en passie te combineren op deze unieke locatie.”

  Roeland en Sylvia de horecaexploitanten zijn expert op het gebied van hospitality en dienstverlening . Met het partnership  optimaliseren we de beleving op het landgoed.
   

  Jachtslot Horeca

  High Tea

  Een heerlijke High Tea met lekkernijen van de lokale Patisserie Strik in het Jachtslot. Geniet van zorgvuldig geselecteerde thee en van de prachtige omgeving.

  Bekijk de High-Tea

  Rondje Mookerheide

  Maak een prachtige rondgang door het heidegebied en ontdek welke dieren hier allemaal leven. Volg de route via de app of houd de rode routepaaltjes in de gaten.

  • 3 km

  Door natuur en langs Monumenten

  Dompel je onder in de natuur, van open heide terreinen, tot weilanden naar bos. Je loopt er allemaal doorheen en dat allemaal binnen 25 kilometer! Ervaar de hoogte verschillen en de cultuur die aanwezig zijn in het gebied. Geniet van de verschillende mogelijkheden van een hapj...

  • 23 km
 • Familiepad Heumensoord

  Boslucht opsnuiven pal naast de grote stad! Hoor het geluid van roffelende spechten en ‘miauwende’ buizerds. En geniet van de kleurenpracht van de bloeiende rododendrons.

  • 2 km
 • Jachtslot Mookerheide

  Agenda

  Bezoekersinformatie

  Bereikbaarheid

  Direct naar

  Jachtslot Mookerheide

  Wat wij hier doen

  Samen met Natuurmonumenten

  Het jachtslot staat uiteraard niet op zichzelf, het is onderdeel van Landgoed Mookerheide. Natuurmonumenten wil het gehele landgoed ontwikkelen tot een levendig landgoed waar historie, natuur en cultuur bij elkaar komen. Horeca is een belangrijk onderdeel in deze ontwikkeling op het landgoed maar ook in onze andere gebieden. Natuurmonumenten werkt in een aantal gebieden samen met de groenste horecagelegenheden van Nederland.

  HORECA EN NATUURMONUMENTEN