Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Siertuin Gooilust zoekt aanpakkers

De siertuin op buitenplaats Gooilust in ’s-Graveland wordt onderhouden door een grote groep vrijwilligers. Deze enthousiaste ploeg zoekt versterking van twee of drie aanpakkers voor het stevige tuinwerk.

siertuin gooilust

Het gaat om spitten, rooien, sloten schoonmaken en groot snoeiwerk. Dat gebeurt wekelijks op de donderdag vanaf 9.00 uur ’s ochtends.

Ook zoeken we vrijwilligers om vanaf april wekelijks een uurtje met de bosmaaier aan de slag te gaan. Dit gebeurt voor het handwerk, van 8.00 tot 9.00 uur op de donderdagochtend. Hiervoor krijg je een cursus bosmaaien en beschermende kleding. 

Ben je een tuinliefhebber, aanpakker en vroege vogel in één, meld je dan aan via boswachter Johan van Galen Last, M 06-54 29 51 88 of [email protected]

logo