Ga direct naar inhoud
Nieuws

Bomvolle activiteitenkalender landgoed De Slotplaats

26 april 2022 | Hanneke Wijnja

Na enkele jaren rust vanwege een verbouwing, nieuwe uitbaters en natuurlijk de corona pandemie, is er dit jaar weer volop te beleven op De Slotplaats!

Tipkar De Slotplaats

Excursies

De hele zomer door kun je mee met onze gidsen die je de mooiste plekjes van het landgoed laten zien en prachtige verhalen weten te vertellen over de roemrijke geschiedenis. Op Hemelvaartsdag gaan we dauwtrappen waarna er een heerlijk ontbijt voor ons klaar staat in het restaurant De Slotplaats. Voor het eerst dit jaar organiseren we ook avondwandelingen waarbij we op zoek gaan naar reeën, en eind juni kun je zelfs 's nachts mee voor een midzomernachtwandeling! Deze wandelingen worden afgesloten met een hapje en een drankje bij de vuurkorf. 

OERRR activiteiten

Natuurlijk kun je altijd terecht in de Speelnatuur van OERRR maar vanaf mei kunnen kinderen aan de hand van onze Bzzz speurtocht het landgoed en haar kriebelbeestjes ontdekken! En een MUST voor iedere boswachter in de dop: de Buitenspeeldag van OERRR waarbij door middel van opdrachten getest wordt of jij een boswachtersdiploma verdient!

Ontmoet Natuurmonumenten bij de tipkar

Nieuw dit jaar is ook ons team van gastheren en -vrouwen die jullie bij de tipkar naast de Speelnatuur een warm welkom heten op De Slotplaats. Bij hen kun je terecht met vragen of horen wat er te zien en te doen is op het landgoed. 

Kijk op onze online activiteitenkalender voor alle activiteiten deze zomer!

Hanneke Wijnja
Hanneke Wijnja