Nieuws van de boswachter

Winterse lunch van OERRR

16 december 2021 | Hanneke Wijnja

Lekker pindaslingers rijgen, bomenbingo spelen en een bosmobiel bouwen en ondertussen heerlijke hapjes eten en marshmallows roosteren!

Eekhoorn

Neem je kinderen op woensdag 29 december en 5 januari mee naar landgoed De Slotplaats voor een winterse lunchwandeling van OERRR! Geniet van een heerlijke vier-gangen kerstlunch terwijl de kinderen pindaslingers rijgen, bomenbingo spelen en ondertussen lekkere hapjes eten en hun eigen marshmallows mogen roosteren!

Ga gezellig samen op pad en kom heerlijk in een winterse feeststemming!

Praktisch

Kosten zijn 15 euro per persoon en 13,50 als je lid bent van OERRR of Natuurmonumenten. Bel vooraf wel even naar De Slotplaats om te reserveren: 06 - 22 20 17 70. 

Speelnatuur van OERRR

De Slotplaats heeft ook Speelnatuur van OERRR. In deze natuurlijke speeltuin kunnen kinderen struinen door het bos, klimmen en hutten bouwen, kliederen bij de waterpomp en als echte jonkvrouwen en jonkheren avonturen beleven bij de mini-sterrenschans. Voor de allerkleinsten is er een speciale plek met zand, water en boomstammetjes. 

Corona maatregelen

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er moet  1,5 meter afstand gehouden worden tussen deelnemers buiten het eigen gezin. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. 

Hanneke Wijnja
Hanneke Wijnja
logo