Vakantiepark Vitamaris op Schiermonnikoog

Ervaar de rust op autovrije eiland Schiermonnikoog. Vanuit je appartement van Landal Vitamaris heb je vrij zicht over de natuur en de vele trekvogels die het eiland aandoen. Wandel of fiets langs de kwelders waar de broedvogels zitten en spot zeehonden op de zandplaten in de Waddenzee. Boek nu met ledenvoordeel: tot € 50 extra korting!

Landal Vitamaris

Vakantie op een eiland

Ga voor het echte eilandgevoel op het autovrije Schiermonnikoog. Vakantiepark Vitamaris ligt midden in Nationaal Park Schiermonnikoog. Midden in de natuur, midden in de rust. Het appartementencomplex heeft een wellnessruimte en sauna’s, een overdekt zwembad en speeltuin.

Vogels spotten op Schiermonnikoog 

Vanuit het appartement fiets je zo het hele eiland over op de vele fietspaden. Of ga wandelen door de kwelders. Elk voor- en najaar komen trekvogels even uitrusten van hun lange tocht. En er zijn natuurlijk broedvogels! Schiermonnikoog is dus de ideale plek om vogels te spotten. Er zijn vaak excursies met de boswachter, die kan je alles vertellen over de vele vogelsoorten. Ga bijvoorbeeld mee op Wadexcursie, of maak een tocht met de huifkar. Er is een balgexpres over het strand, die neemt je mee naar de oostkant om zeehonden te spotten! 

Eropuit met de kinderen 

Ravotten in het kreupelhout, zandkastelen bouwen en kruipen door de griezelgreppel: het kan allemaal in de Speelnatuur van Schiermonnikoog. Hier is ook een fijn terras om even bij te komen van de avonturen in de natuur. 

Boek nu met € 50 korting bij Landal GreenParks

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. Leden van Natuurmonumenten krijgen tot € 50,- extra korting op een verblijf bij alle Landal GreenParks. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. 

Boek nu je verblijf bij Landal met € 50 ledenkorting

Nog geen lid? Meld je nu aan als lid van Natuurmonumenten en geniet ook van de korting!

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo