Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Vitamaris op Schiermonnikoog

Ervaar de rust op autoluwe eiland Schiermonnikoog. Vanuit je appartement van Landal Vitamaris heb je vrij zicht over de natuur en de vele trekvogels die het eiland aandoen. Kom uitwaaien op het strand, wandelen of fietsen door kwelder en duinen en kijken naar de talloze vogels langs de Waddenzee.

Landal Vitamaris Schiermonnikoog

Vakantie op een Waddeneiland

Ga voor het echte eilandgevoel op het autoluwe Schiermonnikoog. Vakantiepark Vitamaris ligt aan de rand van Nationaal Park Schiermonnikoog. Midden in de natuur, midden in de rust. Het appartementencomplex heeft een wellnessruimte en sauna’s, een overdekt zwembad en speeltuin.

Op excursie met de boswachter 

Vanuit het bezoekerscentrum organiseert Natuurmonumenten het hele jaar door activiteiten, evenementen en excursies. Zoek naar schatten langs de vloedlijn van de Noordzee met de eilander jutter, spot zeehonden op het strand met de Balgexpres, loopt door het slik van het wad, ga op ontdekkingstocht door de kwelder, kijk naar de sterrenhemel boven het eiland...... Schiermonnikoog heeft in elk seizoen bijzondere activiteiten te bieden! Kijk naar het aanbood in onze agenda.

Eropuit met de kinderen 

Ravotten in het kreupelhout, zandkastelen bouwen en kruipen door de griezelgreppel: het kan allemaal in de Speelnatuur van Schiermonnikoog. Bij horecabedrijf aan de Berkenplas is er ook een fijn terras om even bij te komen van je avonturen in de natuur. 

Wil je nog meer beleven in de natuur? Bij het Bezoekerscentrum vind je verschillende speurtochten door de natuur van Schiermonnikoog.

Wandelen door het Nationaal Park

Wandelen door de natuur geeft je een groot vrijheidsgevoel en daar wordt je gelukkig van. Voor de natuurliefhebbers hebben de boswachters van Natuurmonumenten verschillende routes uitgezet door de natuur van Nationaal Park Schiermonnikoog. De routes en de beschrijving daarvan vind je online op de website van Natuurmonumenten of in de app Natuurroutes Natuurmonumenten.

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid