Nieuws van de boswachter

RESTART in de frisse buitenlucht!

24 juni 2020 | Jowien van der Vegte

In Nationaal Park Zuid-Kennemerland organiseert Goesting Events & Trainingen samen met Natuurmonumenten een eendaagse teamdag: de RESTART in de natuur. Een dag om je collega’s weer te ontmoeten, verbinden, plezier te hebben met elkaar en letterlijk te herstarten. In Duin en Kruidberg bij werkschuur De Bosuil, de thuisbasis van de boswachters van Natuurmonumenten, is de ideale plek voor deze RESTART.

Duinzicht

Gerard Ridderhof van Goesting vertelt: “Inmiddels keren we langzaam terug uit de intelligente lock-down, samenwerken krijgt binnen het ‘nieuwe of tijdelijke normaal’ een andere vorm en vraagt om heldere afspraken. Dit is dé gelegenheid om met de vitaliserende werking van de natuur je team weer live te kunnen ontmoeten. Daar zijn wij van Goesting Events & Trainingen van overtuigd. Thuiswerken heeft ons veel inzichten gegeven; sommige zaken willen we niet meer loslaten, op andere punten willen we juist terug naar het oude. Laat jouw team deze inzichten met elkaar delen en elkaar weer ècht ontmoeten (uiteraard binnen de 1,5 meter norm)."

De RESTART staat voor een dag met een mooie balans tussen ontmoeten, verbinden, ruimte geven aan emoties, plezier beleven met elkaar. En met ruimte om concrete afspraken voor de toekomst te maken. Door verbindende werkvormen over samenwerken, communicatie en vertrouwen komt men op een ontspannen en leuke manier nader tot elkaar en zal dit de overgang naar het “tijdelijke normaal” versoepelen.

teamtraining midden in de duinen

Echt in de natuur

Bij Natuurmonumenten in Duin en Kruidberg wordt het een echte buiten-dag voor bedrijven en teams die de natuur een warm hart toedragen. Goesting is gastheer van het Nationaal Park en organiseert alle outdoor elementen van stoeltjes, tentjes voor schaduw/ regen, de werkvormen, activiteiten en de lunch. Een dag compleet en comfortabel midden in de natuur van het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland. En natuurlijk binnen alle geldende corona-regels.

Voor vragen en boekingen graag contact opnemen met Goesting Events & Trainingen [email protected] T0251-200038

Jowien van der Vegte
Jowien van der Vegte
logo