Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Twenhaarsveld op De Sallandse Heuvelrug

Kom tot rust met het hele gezin en de hond op vakantiepark Twenhaarsveld. Vanaf het park loop je zo het bos van de Sallandse Heuvelrug op. Geniet van de heuvels, heidevelden en de Palthetoren op de Sprengenberg.

Landal Twenhaarsveld

Bosrijk vakantiepark aan de voet van de Holterberg

Vakantiepark Twenhaarsveld ligt midden in de natuur. Hier vind je alle rust en ruimte, want het park is autovrij. Honden zijn meer dan welkom om ook vakantie te vieren - er is een hondenvijver en hondendouche! Natuurlijk mogen de kinderen ook mee, voor hen is er o.a. het overdekte zwembad, een Adventure Tower en een lasergamebaan.

Met de hond op vakantie

Ook in de omgeving is er genoeg te doen met de hond! Aan de riem mag hij mee op de wandeltocht over de heuvels van De Sprengenberg. Maar let wel goed op, in het graasgebied van de Schotse hooglanders mogen de honden niet mee. Lees voor vertrek nog even wat er wel en niet mag met honden in natuurgebieden

Avonturen in de natuur

De mountainbike-liefhebbers zitten goed op vakantiepark Twenhaarsveld, want er loopt een uitdagende route over de Sallandse Heuvelrug. Op twintig minuten rijden van het vakantiepark ligt Erve de Pas. Hier kun je heerlijk eten en drinken, ravotten in de Speelnatuur van OERRR. Of ga in natuurgebied De Sprengenberg op excursie met de boswachter. Sla ook zeker niet de sprookjesachtige Palthetoren over! 

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners