Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Koop alvast online jouw ticket naar Tiengemeten

13 mei 2015 | Natascha Hokke

Kom jij binnenkort een dag genieten op Tiengemeten? Koop alvast online tickets voor de overtocht naar het natuureiland en/of Speelnatuur. Zo voorkom je wachten bij de kassa!

Koop alvast online jouw ticket naar Tiengemeten

Voor ieder wat wils

Er is voor iedereen iets te beleven op Tiengemeten. Ravotten in Speelnatuur, een bezoek brengen aan de musea, wandelen tussen de Schotse hooglanders of een kopje koffie drinken in de zon bij de Herberg. Boswachter Helma Braat: “En wist je dat er in de toekomst nóg meer te beleven is? Tijdens de Open Monumentendag wordt de Karantijn officieel geopend!”

Koop de tickets online

Voorkom onnodig wachten bij de kassa en koop hier alvast je tickets voor de pont en/of Speelnatuur. Alleen toegang met uitgeprinte tickets. Kijk hier voor de vertrektijden van de pont.

Bijzondere natuur

Ook de natuur op het eiland blijft verbazen! De zeearend heeft zijn plek helemaal gevonden en wordt regelmatig gezien. Met de bevers gaat het ook goed. “Zelfs zo goed dat er vorig jaar twee jonkies zijn geboren!”

Boswachter op het Rotterdamse platteland
Natascha Hokke

Boswachter

logo