Ga direct naar inhoud
Nieuws

Vernieuwde winkel op Tiengemeten opent haar deuren op maandag 1 april 2024

29 maart 2024 | Kimberly van Dongen

Na een zonnig zomerseizoen sloten wij op 1 november 2023 de deuren van onze winkel in het bezoekerscentrum en maakte wij ons op voor een flinke verbouwing.

winkel

Na maanden van renovatie, een flinke rommel en herinrichten is het eindelijk zover: de vernieuwde winkel op Tiengemeten is klaar om haar deuren te openen voor de bezoekers van Tiengemeten. Met een focus op mooie natuurlijke producten, lokale lekkernijen, stoere outdoor producten en een variëteit aan souvenirs belooft de winkel een nieuwe ervaring te bieden aan alle natuurliefhebbers, avonturiers en levensgenieters.

De vernieuwing van de winkel heeft ervoor gezorgd dat deze een meer natuurlijke uitstraling heeft die perfect past bij de omgeving en Natuurmonumenten. Natuurlijke materialen, dynamische vormen en een warme en huiselijke ambiance nodigen je uit om te genieten van het winkelen op het mooie natuureiland middenin het Haringvliet.

Mede door de hulp van onze vrijwilligers, die zich met veel enthousiasme hebben ingezet om ons te helpen, starten we met veel zin en enthousiasme het nieuwe seizoen. Wij heten je vanaf maandag 1 april van harte welkom in onze vernieuwde winkel die in het hoogseizoen geopend is op di t/m zo van 10:15 – 16:45 uur.

Kimberly van Dongen
Kimberly van Dongen