Naar Tiengemeten met een gezelschap

Ga je naar Tiengemeten met een groep familie, vrienden of collega’s? Maak er een mooie dag van waar jullie nog lang aan terug denken! Op deze pagina vind je (onder de foto) de mogelijkheden op een rij.

groep op Tiengemeten

Start je dag met iets lekkers!

Een bijzondere dag start ook bijzonder. Jullie avontuur start natuurlijk al op de pont. Eenmaal op het eiland is het tijd voor een rustige start met een kopje koffie of thee met een heerlijke streeklekkernij. Dat kan op verschillende locaties: binnen, op het terras of bijvoorbeeld in de boomgaard. We regelen het graag voor jullie! Laat ons op tijd je wensen weten via de mail.

Ontdek het eiland samen met een gids

Wil je meer weten over het eiland? Ga dan met jouw groep samen een gids op pad! Stem vooraf de wensen af met ons af. Heeft jouw groep bijvoorbeeld interesse in een cultuur, een bepaald thema (flora en fauna op Tiengemeten) of algemene leuke weetjes? Laat het ons via mail weten en wij zorgen voor de juiste gids. 

Stap samen op de fiets op tandem!

In het Bezoekerscentrum op het eiland kun je een (kinder)fiets of tandem huren. Zo kun je samen het eiland in één dag ontdekken! Goed om vooraf te weten: er zijn geen uitgezette routes en slechts enkele wegen zijn verhard. Je mag ook fietsen (lekker hobbelen!) over de wandelpaden. Ga jij deze uitdaging aan? Op deze pagina lees je alles over de fietshuur op het eiland

Zoek geocaches

Op Tiengemeten liggen meerdere geocaches (digitale schatten) verstopt. Een kleine koker waar je als trotse vinder je naam in het logboek mag zetten. De ene geocache is uitdagender verstopt dan de andere. Of je nou houdt van een flinke wandeling of liever een minder uitdagende: iedere schatzoeker kan op het eiland zijn of haar hart ophalen! Alles over de geocaches op Tiengemeten lees je hier.

Volledig dagarrangement

Wil je graag dat wij meedenken over een dagvullend programma? In overleg stellen we graag een onvergetelijke dag voor jullie samen! Een dag die bijvoorbeeld start met een lekkere streeklekkernij bij een kopje koffie/thee of een smakelijke lunch en na afloop van de activiteit op het eiland strijk je met jouw groep neer op het terras voor een drankje. Laat ons op tijd je wensen weten (datum, groepsgrootte, samenstelling groep en voorkeuren) via de mail.

Vergaderen of teambuilding

Ben je op zoek naar een ‘heisessie’? Dan is Tiengemeten dé plek waar je met je collega’s er écht helemaal tussenuit bent! Er zijn verschillende mogelijkheden op het eiland: van het huren van de vergaderzaal tot teambuilding en alles daar tussen. Ook een meerdaagsarrangement met overnachting is mogelijk. We denken graag met je mee. Informatie over zakelijke bijeenkomsten vind je op deze pagina. 

Gezelschap met uitsluitend kinderen tot 13 jaar

Leef je uit in Speelnatuur van OERRR!
Op meer dan 4,5 hectare (= 9 voetbalvelden) met blubber, beekjes, bomen, bloemen en beesten vermaken jullie je een hele dag. Op deze pagina lees je alles wat je vooraf moet weten over Speelnatuur van OERRR op Tiengemeten. Kom je met een klas, school of bso? Bezoek deze pagina voor de mogelijkheden!

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Tiengemeten
  • Tiengemeten 14A, 3284 BE Zuid-Beijerland (ZH)
  • 0186 - 66 02 14
  • [email protected]
  • Vanaf de A29 Rotterdam-Zierikzee afslag Numansdorp/Zuid-Beijerland, na afslag richting Zuid-Beijerland, vervolgens borden Tiengemeten (veerdienst) volgen. Aan de vaste wal is een groot parkeerterrein. Adres navigatiesysteem: Nieuwendijk 1, 3284 KR te Zuid-Beijerland.

logo