Najaarsevent Ledencommissie Flevoland en Zwarte Meer

Najaarsevent Ledencommissie Flevoland en Zwarte Meer

Waar

Flevoland

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Najaarsevent Ledencommissie Flevoland en Zwarte Meer

Het heeft even geduurd, maar de coronamaatregelen zijn versoepeld en we kunnen weer samenkomen. Daarom nodigt de Ledencommissie Flevoland en Zwarte Meer je van harte uit voor het zeer interessante najaarsevent. 

Stikstof: wat doet het met de natuur in Flevoland?
Dagelijks worden we in de media geconfronteerd met de stikstofcrisis en overal om ons heen klinkt de boodschap dat de biodiversiteit achteruit gaat. Maar wat merk je daarvan in Flevoland? Tijdens deze avond zal je ontdekken dat dit verhaal in onze provincie een onverwachte wending neemt. Stikstof lijkt hier namelijk vooralsnog veel minder problemen op te leveren dan in andere gebieden in Nederland en de biodiversiteit neemt toe. De vraag is natuurlijk: hoe kan dat?

Twee ecologen van Natuurmonumenten zullen deze vragen beantwoorden. Ook vertellen zij wat zij verwachten van de soortontwikkeling in Flevoland in de toekomst. Gaat stikstof een rol spelen en hoe gaan we om met soorten die in een gebied thuis horen maar er fysiek nooit kunnen komen? Uiteraard is er ruim de tijd om vragen te beantwoorden en hier met elkaar over van gedachten te wisselen. 

Benoemingen

Tijdens deze avond zullen Marion Fischer en Jaap Eelman worden voorgesteld en voorgedragen als ledenvertegenwoordigers. Deze rol hebben zij al eerder op zich genomen, maar vanwege corona hebben we daar nog niet de goedkeuring van de leden voor kunnen vragen. Mochten er bezwaren tegen de benoeming van deze personen zijn, dan kunnen leden van Natuurmonumenten uit Flevoland dit tijdens deze avond laten weten. Mocht je deze avond niet aanwezig zijn, dan is het mogelijk om schriftelijk bezwaar maken tot en met 12 december 2021 via [email protected]

We hopen je op deze avond te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,

Ledencommissie Flevoland en Zwarte Meer

Wanneer

Woensdag 10 november van 19:30 - 21:30 uur

Waar

Van der Valk Hotel Almere
Veluwezoom 45
1327 AK Almere

Aanmelden

Deelname is gratis. Wel is het verplicht om je vooraf aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk 5 november.

Wij volgen bij onze events de richtlijnen van het RIVM. Daarom vragen we je je coronatoegangsbewijs mee te nemen. Dat kan een vaccinatiebewijs zijn, een negatieve testuitslag of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je gebruikt daarvoor de app CoronaCheck. Je vindt alle informatie over het gebruik van coronatoegangsbewijzen hier.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo