Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Strand Resort Ouddorp Duin op Goeree-Overflakkee

Word wakker in de zilte lucht van de zee en begin de dag met een wandeling over het strand. Vakantiepark Ouddorp Duin ligt in de duinen, vlak bij het strand van Goeree-Overflakkee. De perfecte plaats om echt goed uit te waaien en tot rust te komen met een vakantie aan het strand.

 Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Vakantiepark aan zee

Het vakantiepark aan het strand heeft 249 moderne Zeeuwse villa’s voor 4 tot 24 personen. Ze staan in de duinen, met zo’n omgeving is een vakantiegevoel gegarandeerd! Op het park is ook nog een overdekt zwembad met peuterbad, een indoorspeelplaats en een brasserie met terras.

Wandelen in Duinen van Goeree en Kwade Hoek

Vanaf het park stap je zo het natuurgebied Duinen van Goeree in. Dit gebied is altijd in verandering, door de zoute wind, het getij en het stuifzand. Hier wonen duizenden watervogels en met een beetje geluk kun je zeehonden zien zonnebaden op de zandplaten. Maak een wandeling door het bijzondere gebied de Kwade Hoek, waar de zee nog de baas is. Of ga de uitdaging aan en loop de koploper: een route die bestaat uit twee delen. Deel 1 is ruim 10 kilometer en voert door bloemrijke duinvalleien en brede stranden. Deel 2 is bijna 8 kilometer en biedt uitzicht over slikken, schorren en kronkelende kreken. 

Op excursie met de boswachter

Ga mee met de boswachter op avontuur in de Duinen van Goeree! Er zijn verschillende excursies die je kunt doen, afhankelijk van de tijd van het jaar. Doe bijvoorbeeld een avonturentocht met een landrover, een tour langs de bioboer of maak een spannende nachtwandeling met gids. 

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid