Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wandelen

Schemertocht op de Kampina

Schemertocht op de Kampina

Waar

Kampina

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 12,50
  • Ledenprijs€ 8,75

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Schemertocht op de Kampina

Magisch...

De schemering is vaak HET moment waarin verschillende dieren actief worden. Wandel onder begeleiding van onze ervaren gids langs prachtige vennen en ontdek hoe het mooie landschap van de Kampina is ontstaan en geniet van alles wat je hoort en ziet. Meld je snel aan, want tot na zonsondergang door een natuurgebied mogen wandelen is een unieke kans. 

Wist je dat de Kampina het leefgebied is van een aantal bijzondere planten en dieren? Zoals de levendbarende hagedis, de Tapuit en de zeldzame Zonnedauw, een insectenetend plantje. Maar ook het Gentiaanblauwtje, een bedreigde vlindersoort komt hier voor. Door zorgvuldig beheer van Natuurmonumenten blijven deze bijzondere soorten in dit unieke gebied behouden.

Deze excursie is gericht op volwassenen. Oudere kinderen zijn onder begeleiding van een volwassene welkom.

Met je deelname steun je het werk van Natuurmonumenten.

Tips van de boswachter

  • Trek stevige wandelschoenen aan
  • Draag kleding die passen bij het weer
  • Controleer jezelf achteraf altijd op teken

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo