Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Sluftervallei op Texel

Vogels spotten, fietsen langs Natuurgebied De Schorren en lekker uitwaaien op het strand. Geniet van de natuur van Texel en ontdek al het leven dat op de langste vogelboulevard van Europa te vinden is. Stap vanuit je luxe bungalow zo de duinen in op vakantiepark Sluftervallei.

Landal Sluftervallei

Bungalows en safaritenten in de duinen

Vakantiepark Sluftervallei ligt in de duinen, op twee kilometer van het brede strand. Vertoef er in de comfort, luxe of extra luxe bungalows of ga voor de zespersoons safaritent! Op het park is een overdekt zwembad met peuterbad, een brasserie met terras en in de buurt ligt een golfbaan. 

Vogels spotten op Texel

De waddenkust van Texel is de langste vogelboulevard van Europa. Vergeet dus vooral je verrekijker niet in te pakken! Op het land kunnen de vogels in alle rust broeden en op zee is er eten in overvloed. Tijdens een van de wandel- of fietstochten zul je talloze vogels spotten. Fiets bijvoorbeeld van de vuurtoren buiten het park naar de veerboot (de vogelboulevardroute in omgekeerde volgorde), dan kom je langs de mooiste vogelgebieden. 

Wadlopen met de boswachter

Op Texel zijn ook vaak excursies te doen met vrijwillige boswachters. Ze vertellen je alles over kwelder De Schorren, het gebied vlak bij het vakantiepark. De Boswachter neemt je mee over het wad, dus doe niet je nieuwste gympen aan. 

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid